Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ezt A Titokkal be tudom vonzani?

Ezt A Titokkal be tudom vonzani?

Figyelt kérdés

Már születésemtől kezdve panelban laktunk Anyával. Én mindig is szerettem volna kertes házat, Anya is, de sajnos mindig anyagi gondokkal küszködtünk. Majd megismertem a Titkot. Anya is ismeri, de ő annyira nem foglalkozik vele. És akkor döntöttem. Elég volt! Ma elmentem házat nézni, és örültem, hogy költözünk, gondolván, hogy a Titok úgy is segít. Igen ám! De volt egy bökkenő. Csak a környéken nézhettem házat, mert a benzinköltség miatt nem lehet messze Anya munkahelyétől, a Borsod Megyei Kórháztól. És egy darab kiadó/eladó ház nem volt. Pedig nincsenek nagy igényeink. 1-1 szoba mindkettőnknek, egy nappali, bár AZ nem muszáj, egy konyha, és fürdőszoba, plusz egy kicsi udvar. Viszont találtam két házat is, ami megfelel a fent leírtaknak( bár a belsejét nem láttam, de kb. megfelelő méretű volt). Csak az a baj, hogy mindkettőben laknak. Ha én alkalmazom a Titkot, esetleg lehetséges lenne, hogy a lakók találnak maguknak egy sokkal jobb házat, a mostanit pedig kiadják nekünk?

13/L

KÉREM, CSAK OLYAN VÁLASZOLJON, AKI HISZ A TITOKBAN!

2011. márc. 31. 20:29
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Ha nem is pontosan azt a házat de megfelelőt vonzhatsz
2011. márc. 31. 20:47
 2/27 anonim ***** válasza:
Ha mindig csak rá gondolsz akkor nem fog megvalósulni amit szeretnél hogy megvalósuljon, én láttam a Titkot és az van benne hogy ha valamit nagyon szeretnél az életben- az élettől akkor hagyd magára az életre és gondolkodj mindig pozitívan legyen pozitív kisugárzásod ha így teszel később az élet avval fog megjutalmazni amire úgy vágyódsz.
2011. márc. 31. 20:51
 3/27 anonim ***** válasza:
Igen, persze, hogy lehetséges! Lehet, hogy most vmi nem stimmel azokkal, amiket találtál, lehet, hogy ennél sokkal jobbat találsz! Higgy benne töretlenül, ne ragaszkodj egy házhoz, hogy neked csak az kell, higgy erősen, képzeld el, hogy közel van az anyukád munkahelyére, nem jelent gondot a benzinköltség. Ne is koncentrálj a problémákra, hogy egyből nincs még számotokra megfelelő, csak hidd, hogy kertes házban laktok, és boldogok vagytok ott! :)
2011. márc. 31. 21:00
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. márc. 31. 21:35
 5/27 anonim ***** válasza:
14%

nezd, elrontani nem akarom a bulit, de ott komoly gondok vannak, ha valaki ilyen butasagot elhisz.

Azt az egy kerdest tedd fel magadnak, ha mar titok, hogy:

ha mindenki megkapna azt amit nagyon akar egy olyan egyszeru modszerrel, hogy csak gondol ra, ha korbenezel ilyen embereket latsz magad korul? mindenkinek az van amire vagyik????

aki jomodban el, az szerinted "csak" gondolt ra es hopp jott a penz????

hamindkettore nem a valszod, akkor hatarozz el egy celt, es dolgozz erte. Tudom, hogy nehez, de a titok, az ocska szekta filmmel egyutt amit osszehoztak egy 6 eves alsotagozatost sem lenne szabadna, hogy megtevesszen.

2011. ápr. 1. 09:08
 6/27 A kérdező kommentje:
Nem értem mi nem volt érthető az utolsó sorban. Pedig ki is emeltem.
2011. ápr. 1. 14:04
 7/27 anonim ***** válasza:
0%

es azt meg ki kerdezte, hogy TE milyen valaszokat varsz???

:)

szerintem a vilagon senki.

ezen mit nem lehet erteni? kiemeljem?:)

2011. ápr. 1. 21:50
 8/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ne emeld ki! Világos. Csak tök felesleges olyan kérdésre pocsékolni az idődet, amire csak azért válaszolsz, hogy valakinek borsot törj az orra alá. Nem értem továbbá, hogy mi baja van egyeseknek azzal, ha valaki olyanban hisz, amiben ő nem. Joga van mindenkinek hinni abban, amiben akar. Nem is tudom, miért olyan nehéz megállni, hogy valakit leszóljanak ezért. Egyébként meg... Nem a kérdésre válaszoltál,úgyhogy azt hiszem, téged senki sem kérdezett.
2011. ápr. 1. 22:31
 9/27 A kérdező kommentje:

Amúgy meg... A mondatot nagy betűvel szokás kezdeni. Már akinél, ugyebár. Az ékezetekért nem szólok, mert lehet, hogy olyan helyről írsz, ahol nincs a klaviatúrán ékezetes betű.

És megnyugtatlak, be fogom vonzani, amit szeretnék. Majd ha kertes házban fogunk élni, visszaírok. És akkor elgondolkozhatsz, hogy érdemes-e olvasni a témáról. Szerintem jót tenne neked.

2011. ápr. 1. 22:36
 10/27 anonim ***** válasza:

Tudod kedves utolsó válaszoló, ez nem úgy van, hogy gondolok egyet, rá gondolok vmire és hipp hopp úgy van. Ez energiákról szól! Sajnos a legtöbb emberben ott van a pesszimizmus, a negatív hátsó gondolat, a hitetlenség. Hiába vágyakozik vmi után, ha az van a fejében, hogy ó úgysem, meg jaj mi van ha még sem úgy lesz.

Lehet ezt titoknak hívni, vagy szektának. Energiák áramlása az egész.

Szokták mondani, hogy csőstül jön a baj. Veled volt már ilyen? Történik vmi rossz, és azon bosszankodik az ember, és már várja, hogy "mi jöhet még?" és jön is.Megidézi, bevonzza magának.

2011. ápr. 1. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!