Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ezt A Titokkal be tudom vonzani?

Ezt A Titokkal be tudom vonzani?

Figyelt kérdés

Már születésemtől kezdve panelban laktunk Anyával. Én mindig is szerettem volna kertes házat, Anya is, de sajnos mindig anyagi gondokkal küszködtünk. Majd megismertem a Titkot. Anya is ismeri, de ő annyira nem foglalkozik vele. És akkor döntöttem. Elég volt! Ma elmentem házat nézni, és örültem, hogy költözünk, gondolván, hogy a Titok úgy is segít. Igen ám! De volt egy bökkenő. Csak a környéken nézhettem házat, mert a benzinköltség miatt nem lehet messze Anya munkahelyétől, a Borsod Megyei Kórháztól. És egy darab kiadó/eladó ház nem volt. Pedig nincsenek nagy igényeink. 1-1 szoba mindkettőnknek, egy nappali, bár AZ nem muszáj, egy konyha, és fürdőszoba, plusz egy kicsi udvar. Viszont találtam két házat is, ami megfelel a fent leírtaknak( bár a belsejét nem láttam, de kb. megfelelő méretű volt). Csak az a baj, hogy mindkettőben laknak. Ha én alkalmazom a Titkot, esetleg lehetséges lenne, hogy a lakók találnak maguknak egy sokkal jobb házat, a mostanit pedig kiadják nekünk?

13/L

KÉREM, CSAK OLYAN VÁLASZOLJON, AKI HISZ A TITOKBAN!

2011. márc. 31. 20:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
egyszerűen úgy vonzzd be a házat, hogy az a közelben legyen..ennyi.lehet hogy majd felszabadul egy eladó ház, és ennyi..amúgy hajrá..én amúgy irányítom a környezetem a titok, meg az erő című könyv segítségével....:))) egész jó, nem? :D
2011. ápr. 1. 23:42
 12/27 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, én is 13 éves! nem írsz privit, beszélhetnénk a témában? :)
2011. ápr. 1. 23:44
 13/27 anonim ***** válasza:
44%

kedves kerdezo!

az ekezet hianya, illetve a nagybetuk esetenkenti alkalmazasa azzal magyarazhato, hogy telefonrol irok(amellett, hogy nem is ugyanazon a komntinensen vagyunk),

DE

te nagyon nagyon nagyon felreertettel. En mondjuk a beszolasodig egy iciripiciri porszemnyi gondolattal sem akartalak sem megbantani, sem "borsot troni az orrod ala".

Eszembe sem jutott. Viszont ha legalabb egy masodpercre elgondolkozol, hogy lehet, hogy a gonosz bacsinak megsem az a eredoje, hogy gonoszkodjon, hanem tenyleg egy ordas nagy baromsag a titok es a raepulo konyv film kombo, akkor talan meg viszed is valamire az eletben.

Egy szoval nem mondom, hogy a pozitiv gondolkodas rossz. Legyel optimista, ne gondolj barmire ugy, hogy lehetetlen, GONDOLKODJ POZITIVAN. A titok nevu baromsagot meg felejtsd el, mert nincs realitasa. valaki kitalalta es most mint egy valla's ugy terjed a naivok esvagy idiotak esvagy lelekgyengek kozott(nalad a korod miatt inkabb a naiv szot alkalmaznam)

nem fog soha es eddig sem mukodott senkinel, hogy csak gondolsz ra elkepzeled es hipp hopp megtortenik

Van egy mondas, hogy egy egeszseges embernek millio celja/gondolata van egy beteg embernek csak 1.(hogy meggyogyuljon)

Ha mukodne ez az ostoba titok baromsag szerinted ugyanennyi beteg ember lenne( nem emelek ki egy betegseget sem, azt latom h nagy a fantaziad, majd elkepzelsz egyet.)

a film egyebkent egy ocska szektavideo szinvonalaval er fel, es arra "bazirozik", hogy ha valamit akarsz, azert nyilvan teszel is, es ezzel egyutt nyilvan gondolsz is ra. Ez nem titok, ez a normalis menete az ugyeknek. AZtan, vagy olyan celt tuztel ki ami elerheto, vagy olyat ami nem.

Sok sikert a hazvasarlashoz(tenyleg), de kemeny munkaval fog ossze jonni, meg kell hozza egy kis szerencse is, de az biztos, hogy nem kell hozza, kecskeszar, josno es titok.

en a helyedben, mivel nagyon fiatal vagy, arra "gyurnek" hogy elmenjek egy kis idore abbol az orszagbol jo messzire, ott masok a fizetesek, es amikor hazaersz ra nehany evvel kesobb, csipobol megveszed azt hazat, amit anyukaddal kineztetek. ( pl ha majd nagykoru leszel elmesz egy tengerjaro hajora dolgozni, keresel havi 3-5szazezret, nem tudsz kolteni, es 4 felevet alairsz, hopp maris van majdnem 10 milliod, ami mar azert eros egy haz induloreszletenek...

De ehhez tudatosan keszulni kell, tanulni nyelveket, es a minnel jobb fizetes erdekeben, egy olyan szakmat, ami nem pincerkent fog elhelyezni teged egy hajon. A batyam ezt csinalta ezelott 5 evvel es igy lett lakasa.

titok? a fraszt.

orulok, hogy segithettem

2011. ápr. 2. 12:17
 14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Szerintem maradjunk abban, hogy ebben a témában nem értünk egyet, és kész. Amúgy is van jobb dolgod szerintem, mint egy 13 éves gyerekkel vitatkozni. Ha meg nem hiszel benne, akkor így jártál, nem kötelező boldognak lenni. És én egy szóval sem mondtam, hogy attól, hogy alkalmazom a Titkot,nem kell semmit tennem a célom érdekében. Csak a Titokkal sokkal egyszerűbb, hamarabb megkapod, amit szeretnél, és boldogabb leszel. De ha Te a nehezebb utad választanád, tégy úgy. Nem nekünk okozol nehézségeket. Egyébként, előbb elolvashatnád a Titok c. könyvet, mielőtt véleményt nyilvánítasz. Ha meg elolvastad...akkor gondolom nem fogtad fel, vagy nem AKAROD elhinni, mert vannak olyan emberek, akik csak a kézzel fogható bizonyítékkal ellátott dolgokat tekintik igaznak.
2011. ápr. 2. 13:29
 15/27 A kérdező kommentje:
23.44. Ha nekem szól az a privis dolog, akkor jöhet, feltéve, ha elmagyarázod, hogy s mint van ez, mert sajnos nem értek hozzá.
2011. ápr. 2. 13:31
 16/27 anonim válasza:

A Titok logikája alapján igen, sikerülhet.

15/f

2011. ápr. 2. 15:19
 17/27 anonim ***** válasza:

Olvasd el a Siker titka plb című könyvet.

A titok amit állít az lehetséges ám ahogy állítja az már hülyeség.

Ez a könyv is ugyanazt igéri mint a titok,de értelmes nem agyonmisztifikált módon,egy életfilozófiát ír le,méghozzá a sikeres emberek életfilozófiáját, a legsikeresebb amerikai üzletemberek életfilozófiájából és tapasztalataiból merít azokéból akik úgymond ismerték a titkot.

Ha elovasod a könyvet és megérted legalább kis részben rájösz,hogy semmiféle mágikus dolog nincs ebben az egészben,semmmiféle agyhullámok vagy egyéb befolyásoló erők,az egyetlen erő a te akarat erőd és leki beállítotságod e két dolog fügvénye a sikerességed.

2011. ápr. 3. 16:00
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó. Köszi, és el fogom olvasni azt a könyvet. De én eddig sem gondoltam mágikus dolgokra, és nincs is a Titokban ilyen.
2011. ápr. 3. 17:10
 19/27 anonim ***** válasza:
Bevallom csak a titok DVD-t láttam de azt elég nagy misztikum lengi körül,a mágikust én is csak átvitt értelemben gondoltam,nem szó szerint.
2011. ápr. 4. 12:35
 20/27 anonim ***** válasza:

Lattam a titok c filmet. Sot, en voltam szinte az elso aki magyar feliratot gyartott hozza es elkuldtem Mo-ra, hogy az ismeroseim is reszesulhessenek belole, mielott meg megjelent volna szinkronnal (szerzoi jogvedok kimeljenek ;)

Azota egyeb titokhoz hasonlo dolgokkal is foglalkoztam es a tapasztalataim azt igazoljak, hogy van benne valami. Valami mukodik. Az ilyeszto az, hogy mennyire egyszeru es talan ezert nem sikerul sokaknak, talan ezert nem hisznek benne az emberek.

Nalam nincs olyan hogy szerencse. Amikor legutobb bementem egy parkolohazba, a bejaratnal azt mondtam hangosan, ma egy piros auto melle fogok parkolni. Felmentem a 3.-ra es az elso ures hely egy piros auto mellett volt. Ezt mivel magyarazzak a hitetlenek? Szerencsevel? Mert annal valami jobb magyarazat is van szerintem. En ezt ugy latom, hogy en bevonzottam, en krealtam a valosagomat, vagy lehet hogy az univerzum vicceskedett velem. Igazabol mindegy hogyan magyarazzuk, a lenyeg hogy SIKERULT! piros auto melle parkoltam. Ennyi.

Engedjetek meg hogy egy masik peldat is hozzak.

Uj kocsi vasarlasa elott alltam. Tetlen voltam hgy melyik legyen, volt legalabb 3 jelentkezo tipus/modelt illetoen.

Aztan egyszercsak a szalonban megpillantottam OT. Sokkot kaptam. Csak ultem es bamultam es nem hittem a szememnek. Tudtam hogy o (ilyen) lesz a kovetkezo autom.

Aztan masfel hetig tarto vergodes kovetkezett, hogy megvegyem vagy sem. Megengedhetem-e vagy sem, stb. Minden zsigerem azt monta hogy ilyet kell vennem.

A negativ gondolatokat (sokba kerul, draga tankolni, kisebb auto is elvisz barhova stb.) elhesegettem es megvettem.

1 het mulva, mikor takaritottam a szamgepet, talaltam egy fajlt, amit meg 2009-ben mentettem le a gepre, a neve: nekemilyenlesz.JPG. Megnyitottam a fenykepet es egy photoshop rajz volt arrol az autorol amit megvettem. 2009ben meg nem volt piacon ez az auto, (vagyis volt, de ebben a szinkombinacioban nem) szoval egy rajzot mentettem el azzal a cimmel hogy nekem ilyen lesz. Es az univerzum legyartatta nekem! Ez mennyire komoly?

Meg most is libaboros leszek ha a sztorira gondolok. Ez olyan, mint a titok filmben a csavo aki pakolja a dobozait es a kisfia megtalalja a wishboard-jat, es kiderul, h amit anno raragasztott haz fotot, most abban a kecoban elt.

Szoval en azt mondom hgy mukodik.

Ne arra fokuszalj, hoyg draga a benzin es nem lehet messze koltozni. Arra fokuszalj amit akarsz. Lasd a kepet magad elott. Estenkent abrandozhatsz arrol, milyen szinu lesz a fuggony a nappaliban, milyen zoldseget fogsz ultetni a kertben, hova teszed Bodri oljat stb. Ettol fogod behuzni, ettol lesz olyan hozzaallasod a dolgokhoz amik ezt meghozzak neked. Tudom hogy meglesz!!! Szerintem mar most tarthatsz egy kisebb unneplest :)

Ui: bocsanat h hosszu lett

2011. ápr. 5. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!