Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ezt A Titokkal be tudom vonzani?

Ezt A Titokkal be tudom vonzani?

Figyelt kérdés

Már születésemtől kezdve panelban laktunk Anyával. Én mindig is szerettem volna kertes házat, Anya is, de sajnos mindig anyagi gondokkal küszködtünk. Majd megismertem a Titkot. Anya is ismeri, de ő annyira nem foglalkozik vele. És akkor döntöttem. Elég volt! Ma elmentem házat nézni, és örültem, hogy költözünk, gondolván, hogy a Titok úgy is segít. Igen ám! De volt egy bökkenő. Csak a környéken nézhettem házat, mert a benzinköltség miatt nem lehet messze Anya munkahelyétől, a Borsod Megyei Kórháztól. És egy darab kiadó/eladó ház nem volt. Pedig nincsenek nagy igényeink. 1-1 szoba mindkettőnknek, egy nappali, bár AZ nem muszáj, egy konyha, és fürdőszoba, plusz egy kicsi udvar. Viszont találtam két házat is, ami megfelel a fent leírtaknak( bár a belsejét nem láttam, de kb. megfelelő méretű volt). Csak az a baj, hogy mindkettőben laknak. Ha én alkalmazom a Titkot, esetleg lehetséges lenne, hogy a lakók találnak maguknak egy sokkal jobb házat, a mostanit pedig kiadják nekünk?

13/L

KÉREM, CSAK OLYAN VÁLASZOLJON, AKI HISZ A TITOKBAN!

2011. márc. 31. 20:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kedves 09:08as válaszoló. igen körbenézünk és tényleg nem mindenkinek az van amit szeretne. De a titok könyvben erre is megvan a magyarázat. Az emberek nagy része mindigazon stresszel ami nincs ami rossz. És ezzel csak a további rosszat vonzza be. Ezért mondják, hogy a Titok alapja a pozitív gondolkodás. Ha meg ezt nem tudod elfogadni ne írogass ide, ne rombold le más hitét.
2011. ápr. 7. 12:53
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

22.45. Köszi, hogy ezeket leírtad, örülök neki.

2011. ápr. 12. 15:40
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdezö !

gratulälok neked,hogy 13 évesen ilyeneket olvasol és ilyen jol irsz rola !ennyi idös koromban én még babäkkal jätszottam..nem is volt internet-most 60 vagyok,szoval nagyon jo hogy hiszel benne és igenis segit,mert a Vonzäs Törvénye igenis létezik ,nekem is sokszor volt ilyen élményem..most pl.Ausztriäban dolgozom,mert ezt akartam !!

csak egy honapig äbrändoztam erröl,feladtam egy hirdetést

a megfelelö älläskeresö oldalon és AZON A NAPON amikor feladtam,jelentkezett egy nö,ahova el is mentem potnagyinak- azota mär külön lakäst tudok bérelni és jol megélek itt !

tehät igenis hidd el ,teljesül az älmod ,ha akarod,ki kell szinezni a vägyakat ,gondolatokat,érezd azt,mintha mär meg is lenne,képzeld el a szobädat,a kertet,aprolékosan,esetleg rajzold is le,szinekkel,tedd az ägyad mellé,hogy naponta azt läsd,amikor felkelsz

közben nézegesd a häzakat a körny´ken

még egy példa,kisläny koromban szerettem volna falun élni sok ällattal együtt-pesten születtem- aztän lehetöségem lett örökségböl venni egy szép tornäcos paraszthäzat..

most meg mär az ällatokat nem tudnäm eltartani,de meglett,amire vägytam !

hosszu lett ?

ha ilyen okos gyerek vagy,olvasd el anyukäddal a Vonzäs Hatalma könyvet,sok jo példa van benne !

2011. ápr. 15. 19:22
 24/27 anonim válasza:
A titok önmagad motiválása tudat alatt. Ha csak álmodozol, nem lesz belőle semmi.
2011. ápr. 18. 23:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Szerintem amint teheted, menj el agykontroll tanfolyamra. Ugyanez az alapja, csak praktikus tanácsokkal ellátva.

A szkeptikusoknak: arra miért nem gondolt még se ki, hogy azért nem sikerül az embereknek semmi, mert arra sem veszik a fáradságot, hogy pozitívan gondolkodjanak? :D Akik itt osztjátok az észt, fogadjunk, hogy még egyszer sem próbáltátok meg. :D Igazából nekem tökmindegy, nekem sikerülnek a dolgaim, aztán mindenki magára vessen. :P

2011. ápr. 19. 00:53
 26/27 anonim ***** válasza:

A legnagyobb feladat önmagunk és a világ megértése és elfogadása,ahogy ezekben egyre nagyobb szintet érünk el,úgy értjük majd egyre jobban a titkot is amiben semmi titok nincs.

Az az igazság,hogy szerintem én már elég mélyen megértettem,de alkalmazni már más,mert a sok berögződött rossz szokás gátol a sikerben.

Vágyni nem elég cselekedni kell és akkor kemény munka árán sikerül,de ehhez önmagunknak is változnunk kell és cselekednünk,de változtatni önmagunkon az egyik legnehezebb dolog de korántsem lehetetlen,lassan de megy sőt egyre gyorsabban.

Az agykontrollt meg le sem írom minek tartom,beleolvastam a Jose Silva féle könyvbe és az ott leírtak egy részét elfogadhatónak és hasznosnak tartom,de amilyen tanfolyamok meg kisérletezgetéseket a neten látok hát attól elborzadok,paradicsom energizálás meg a többi,hát szörnyű.

Leírom mire jöttem rá,teremtő létezik mert a világ túl összetett és tökéletes,ahogy van,ha nem érezzük annak,az csak azért van mert nem értjük a lényegét,de minél mélyebre ásunk annál több értelmet nyer minden rossz.

Mindenünk megvan,hogy békében éljünk,csak mi nem tudjuk,hogy kell.

Mert ha az emberek fejében nem lenne káosz akkor,a világ is rendben lenne.

De ha a saját fejedben rendet teszel,akkor körülötted is rend lesz,persze mindíg van aki keresztbe tesz,de ha kitartasz minden rendben lesz a végén így vagy úgy.

2011. ápr. 21. 18:23
 27/27 anonim válasza:
Én hiszek a vonzás törvényében, az emberi elme sok mindenre képes. A kérdés óta eltelt pár év. Sikerült kertes házba költözni?
2017. nov. 4. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!