Be tudom vonzani, hogy megjöjjön a mensesz?
Az a helyzet, hogy ma meg mindenképp meg kellett volna jönnie a menseszemnek, de semmi:( Volt egy két tünetem is, teherbeesés kategóriában is azt írták, vszínű terhes vagyok, de bármi lehet, még megjöhet, ha nem marad abba bizonyos tünet. De abba maradt és nem jött meg :(
Nagyon nem akarom, hogy terhes legyek!
Hogyan koncentráljak arra, hogy megjöjjön? Ma azt álmodtam, hogy megjött, 2 hete amikor még semmit nem sejtettem akkor pedig 2x is azt hogy babám van :(
Nagyon ideges vagyok, és nem bírok lenyugodni, ingerült is vagyok, és nem bírom kiverni a fejemből azt, hogy látom magam előtt magam terhesen és babával :(
Kérlek titeket akik hisztek a titokban, segítsetek nekem tippekkel, hogyan idézzem meg a menstruációt és szurkoljatok nekem! :$
Hiszek a titokban, de vhogy most elveszítettem az erőm, hogy pozitívan higyjek. :(
Elj tudatosan!
mindig tud azt, hogy mit es miert csinalsz! TEhat nem kell nemi eletet elni ugy, hogy nem vedekezel, hiszen Te babat nem szeretnel.
A titok kulcsa, a tudat!
Szia!
Attól, hogy menstruálsz, még lehetsz terhes. Sokan hónapokig menstruálnak a terhességük alatt.
A legjobb, ha veszel egy tesztet. (ezt soha nem is értettem, hogy miért jobb hetekig kétségek közt lenni, mint venni egy tesztet...)
Ha nem vagy terhes, akkor vegyél cickafark teából ülőfürdőt.
Mindenesetre aranyos, hogy a terhességet "menzesz-bevonzással" akarod elkerülni.
Egyrészt nem tudod bevonzani. Ha mégis, akkor most épp a terhességet vonzod be azzal, hogy azon agyalsz.
Viszont az, hogy idegeskedsz okozhat további késést is.
Még ma kellett volna megjönnie, szóval nem örlődök hetekig, csak 2 napja... de még vártam. Hát igen a védekezés. Az mindig volt, kivéve 1x mensesz után közvetlen.
De legyetek szívesek ne ledorgálni :(
Mondjuk nekem is van egy ismerősöm aki 3 hónapig simán menstruált. De nekem most úgy kell bevonzanom, hogy ne legyen baba.
egy tippet tudok adni csupán, de nem a vonzással kapcsolatos, vagyis nem abban az értelemben..
Ha van pasid, akkor szexelni kell órákon át amíg szét nem élvezed magad, és akkor lehet, hogy még aznap megjön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!