Be tudom vonzani, hogy megjöjjön a mensesz?
Az a helyzet, hogy ma meg mindenképp meg kellett volna jönnie a menseszemnek, de semmi:( Volt egy két tünetem is, teherbeesés kategóriában is azt írták, vszínű terhes vagyok, de bármi lehet, még megjöhet, ha nem marad abba bizonyos tünet. De abba maradt és nem jött meg :(
Nagyon nem akarom, hogy terhes legyek!
Hogyan koncentráljak arra, hogy megjöjjön? Ma azt álmodtam, hogy megjött, 2 hete amikor még semmit nem sejtettem akkor pedig 2x is azt hogy babám van :(
Nagyon ideges vagyok, és nem bírok lenyugodni, ingerült is vagyok, és nem bírom kiverni a fejemből azt, hogy látom magam előtt magam terhesen és babával :(
Kérlek titeket akik hisztek a titokban, segítsetek nekem tippekkel, hogyan idézzem meg a menstruációt és szurkoljatok nekem! :$
Hiszek a titokban, de vhogy most elveszítettem az erőm, hogy pozitívan higyjek. :(
Köszönöm!:)
Igen ingerült voltam, tegnap különösen, kb. minden zavart pedig általában nagyon nyugodt ember vagyok. Ma már lenyugodtam, sikerült elterelni a gondolataim, aztán remélem nem lesz semmi gond!
Szia!
Na van már eredmény? Vaklárma volt? :)
Szia!
Sajnos nem vaklárma :,( 3 teszt pozitív lett (nem akartam elhinni azért 3)
Elmentem dokihoz, az UH nem tudta egyértelműen még kimutatni, csak gyanítható azt mondták, és ilyenkor még nem tehetnek semmit, 1 hét múlva vissza kell mennem, akkor dönthetem el akarom e. De én nem akarom! :,( Annyira rossz a családban a helyzet, az anyagiak, a szülők kinyírnának, a barátomnak sem merem elmondani, az apja nagyon szigorú, nem tudom mi lesz :,(
Ebben neked kell döntened.
Rengeteg érv van az abortusz ellen is, és mellett is.
Remélem sikerül úgy döntened, hogy az a legjobb legyen hosszútávon mindenkinek.
Sok erőt kívánok!
Kedves kerdezo!
Nagyon remelem hogy sikerul a legjobb dontest hoznod.
En azt tudnam javasolni,amennyiben ennyire nme szeretned ezt a babat es a csalad sem all keszen,sem anyagilag,sem maskepp,el kellene vetetned.Szornyu ezt igy kimondani,de fontosabb egyelore az hogy te is megtalald a helyed es elhelyezkedj,fuggetlen legyel,megtalald almaid ferfiat,ugyebar..aztan a gyerek.Ilyen korulmenyek kozott neki sem lenne jo..:(gondolj bele..
En abban az egy esetben javasolnam hogy megtartsd,amennyiben nagy lenne annak a veszeley,hogyha elveteted tobbet nem leszel termekeny.Egyik baratnom igy jart..teherbe esett,de nem allt ugy hogy megtertsa,kiskoru leven..(sajnos..vannak ilyenek is)de megis meg kellett szulnie a babat,mert az orvos akinel el akartak vetetni azt mondta a lanynak,hogy amennyiben megszakitjak a terhesseget tobbe nem lesz kepes a fogamzasra.Erre mindenkeppen figyelj oda,mielott elvetetned es megnyomoritanad magad azzal,hogy eldobod magadtol a lehetosege t hogy valaha is anya legy..:(
Viszont ez a lany mar megszokta a helyzetet..es nagyon szereti a kisbabajat:)..a szulei segitenek neki mindenben..:)
Szia Kedves utolsó!
Köszönöm, hogy válaszoltál és biztatsz a válaszodban. Végül nem tartottam meg :( De azóta rosszabbodott a családi helyzet (súlyos betegség, válás utáni viták szüleim közt. Jelen pillanatban anyukám már 4. napja nem szól hozzám, amikor nem vagyok mellette, de hallom, akkor meg szid, mert azt hiszi ellene vagyok. Szép, hogy ennyire ismer. :(
Nagyon sokat sírtam miatta, hogy ezt kellett tennem, de akárhányszor átgondolom a helyzetem, arra jövök rá, hogy így a legjobb mindenkinek. A családvédelmis nő, akinek az a dolga, hogy rábeszéljen, ő is mondta, hogy az én helyzetemben, jobb ha nem tartom meg. Pedig a durva dolgokat nem is mondtam el.
Sőt még ráakart beszélni, hogy nyugodtan kitolhatom a műtétet a 8. hétig is ,mert akkor még nincs veszély.
A 6. héten volt a műtét, állítólag ez nagyon hamar van, és kevés az esély a szövődményre. Nem akarok rágörcsölni, megpróbálok arra gondolni, hogy egyik ismerősöm anyukájának 3 ab. után lett egészséges gyereke első próbálkozásra. Ja meg akkor egy asszonynak már a 8. abortusza volt a kórházban.... :S (ez nem követendő példa,csakhogy lehet gyereke)
Remélem lelkileg is rendbe jövök.
Volt 3 hetem, hogy átgondoljam, volt amikor azt mondtam, hogy nem érdekel mi lesz, én akarom őt! De aztán mindig csökkent ez az érzés és az lett bennem, hogy nagyon rossz lenne neki, ha megszületne. Ez a környezet amiben most vagyok, nem való felnőttnek sem, egyre rosszabb itthon a helyzet:( Képzeljétek édesapámat életemben először láttam könnyes szemekkel. :,(
Ma gondolkodtam, hogy jobb hogy így lett, persze attól még fáj a dolog.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!