Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Be tudom vonzani, hogy megjöjj...

Be tudom vonzani, hogy megjöjjön a mensesz?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ma meg mindenképp meg kellett volna jönnie a menseszemnek, de semmi:( Volt egy két tünetem is, teherbeesés kategóriában is azt írták, vszínű terhes vagyok, de bármi lehet, még megjöhet, ha nem marad abba bizonyos tünet. De abba maradt és nem jött meg :(

Nagyon nem akarom, hogy terhes legyek!

Hogyan koncentráljak arra, hogy megjöjjön? Ma azt álmodtam, hogy megjött, 2 hete amikor még semmit nem sejtettem akkor pedig 2x is azt hogy babám van :(

Nagyon ideges vagyok, és nem bírok lenyugodni, ingerült is vagyok, és nem bírom kiverni a fejemből azt, hogy látom magam előtt magam terhesen és babával :(

Kérlek titeket akik hisztek a titokban, segítsetek nekem tippekkel, hogyan idézzem meg a menstruációt és szurkoljatok nekem! :$

Hiszek a titokban, de vhogy most elveszítettem az erőm, hogy pozitívan higyjek. :(

2011. máj. 21. 23:30
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolóim!

Nem kértem kioktatást. Tisztában vagyok a biológiával, és azzal is hogy a naptármódszer nem a legmegbízhatóbb, de a ciklus 7. napján elég kicsi rá az esély a nagy számok alapján, persze vannak kivételek, de az ember mindig azt gondolja, hogy miért pont velem történne ez meg?

Persze a kérdésem elég bután hangzik, de az ember végső elkeseredésében már minden főszálban próbál megkapaszkodni.

Hiszek a titokban, és nagyon sokszor sikerem volt vele. Ezért akarom megidézni magamnak, hogy ne legyek terhes, de ha ezt így mondom ki akkor már a problémára koncentrálok. De ha azt mondom, hogy megjön, persze emellé az is társul, hogy minden rendben van, akkor az másmilyen.

Én csak erőt, hitet és biztatást szerettem volna kapni a titokban hívő emberektől, mivel senkinek nem merem elmondani :(

Tesztet holnap veszek :,(

2011. máj. 22. 10:13
 12/30 anonim ***** válasza:

Szia 23:49 vagyok!

Én írtam, hogy hetek óta kétségeid vannak. Te erre azt írtad, hogy csak 2 napja, mert most kellett volna megjönnie. Nos, ebben az értelemben igazad van, viszont azt írtad, hogy az aktus az előző menzi után volt közvetlen. Ebben az értelemben hetek óta terhes lehetsz.

Mellesleg, ha csak akkor voltatok együtt, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy, mert olyan korán még nincs peteérés. Az durván a 2 ciklus között van.

Persze vannak kivételek, úgyhogy vegyél egy tesztet, ahogy írtad is. :)

És ne mérgelődj, hidd el, senki nem kioktatni akar, csak olyan fiatalka vagy, ahhoz, hogy ilyen problémád legyen, és olyan butuska módszert választasz ezzel a bevonzással. Persze, hogy mindenki rádpirít, mert segíteni akarnak. A válaszolóknak a zömének a lánya lehetnél.

Eztután remélem egy ideig az 1-es matek dolgozatnál nagyobb gondod nem lesz! :)

2011. máj. 22. 10:42
 13/30 anonim ***** válasza:

"a ciklus 7. napján elég kicsi rá az esély a nagy számok alapján, persze vannak kivételek, de az ember mindig azt gondolja, hogy miért pont velem történne ez meg?"

50% esélyed van - vagy terhes leszel, vagy nem. Egy kicsit nem lehetsz terhes, úgyhogy a kicsi esély is egy egész terhesség.

Az én fejemben pl. még soha nem fordult meg az, hogy miért pont velem történne meg. Miért ne?

Miután bevonzottad, hogy megjött, vonzd be magadnak azt is, hogy legközelebb jusson eszedbe védekezni is.

Egyébként azt írod, hogy eddig sikeresen alkalmaztad a vonzást, tudod is, hogy hogy kell, így nem is igazán értem a kérdést.

2011. máj. 22. 11:04
 14/30 anonim ***** válasza:

Nem tudod bevonzani, hogy ne legyen baba. Ugyanis nem csak a tudat számít, hanem rengeteg más dolog is.

Ha nem akarsz gyereket, fordulj a bevált módszerekhez (normális védekezés, esemény utáni tabletta, abortusz...) És ha nem jön be a vonzás, az sem azt jelenti, hogy Te voltál ügyetlen, hanem, hogy a vonzás törvénye egyáltalán nem törvény

2011. máj. 22. 11:28
 15/30 A kérdező kommentje:

Most biztos hülyének néztek ha megmondom hány éves vagyok... Hát elmúltam 18 annyit elárulok. Szégyellem is magam rendesen.

Amúgy odaírtam a végére, hogy elveszítettem az erőm, hogy pozitívan gondolkodjak, annyi negatív dolog vesz körül.

Tudom én hogy hibáztam, de nem én vagyok az első a világon! Mindenki követ el hibákat.

Igen hetek óta terhes lehetek, de akkor még sejtésem nem volt róla, hogy baj lehet, mivel a ciklusom közepe még elég messze volt attól a naptól.

Egy kis empátiát és biztatást vártam. Rossz helyre jöttem.:(

2011. máj. 22. 12:16
 16/30 anonim ***** válasza:

Erőt nem tudunk neked adni, azt csak te tudsz magadnak.

A leb*szást meg azért kapod, hogy megértsd végre, főleg ha nem tini vagy, hogy a ciklusod BÁRMELYIK napján 50% esélyed van, hogy terhes leszel! Vagy igen, vagy nem! 1%-os terhesség nincs!

A vonzás sem jó mindenre.

2011. máj. 22. 12:27
 17/30 anonim ***** válasza:

Holnap első dolgod a teszt legyen!!!!

Aztán meg az, hogy megírod nekünk mi van.

Utána 2 verzió:

a.) örülünk (99%)

b.) vészhelyzet, kitalálunk valamit (1%)

Fel a fejjel, olyan kicsi az esély, hogy terhes vagy! Ez inkább egy jó lecke neked!

2011. máj. 22. 12:50
 18/30 anonim ***** válasza:
Szia:) Végig olvastam az eddig írtakat és szerintem is lehetséges hogy terhes vagy, érzékenyen nem érintenek olyan dolgok amik általában nem szoktak? Mennyire vagy feszült-ideges evvel kapcsolatban?
2011. máj. 22. 12:52
 19/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg terhes vagy, de a vonzás törvénye nem mindenkinél vált be, írtak is erről a fórumon (és nem a lottó nyereményről beszélek, hanem arról, hogy valaki nagyon készült arra, hogy felvegyék valahová, a vizsgára is sokat készült, de mégsem sikerült neki).

Az életkorról meg annyit, hogy mindegy, mennyire vagy idős, mert vannak olyan dolgok, amik nem korhoz kötöttek (és az sem számít, ha valaki diplomás, mert volt rá példa, hogy 2 db diplomát írt be valaki a keresetéhez).

Visszatérve az egészhez: én nem mondom azt, hogy hülye vagy, mert hiszel ebben, de attól én még szkeptikusként fogadom az ilyeneket és nem csodálkozom azon, hogy nem minden jön be.

Ha már itt tartunk: én már meg lettem átkozva, legalább ötször, igaz cigányok által (mások valamiért nem akartak, pedig származástól függetlenül, nem mindenki kedvelt engem, de hát ez van), de mégsem érzem úgy, hogy az életem kész pokol lenne, stb. (ja és régebben még hittem is ebben).

2011. máj. 22. 13:47
 20/30 anonim ***** válasza:
Hát, akkor sok sikert a teszteredményhez, szurkolok neked a negatívért.
2011. máj. 22. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!