Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvénye hasonlít az...

A vonzás törvénye hasonlít az agykontrollhoz? Ha igen miben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 14:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én könyvből tanulom/tanultam az agykontrollt. Én úgy érzem, hogy így is meg lehet tanulni, de csak nemrég értettem meg, hogy a tanfolyam is nagyon fontos. Ha van agykontrollos igazolványod, egyéb lehetőségeid is lesznek, akár kedvezményesen részt vehetsz más tréningeken is.

Én agykontrollos könyveket olvasok,és önállóan próbálom alkalmazni. Szerintem az agykontroll és a vonzás törvénye összefügg. Ahogyan az egyik hozzászóló is írta, vizualizálj és érezd át az örömöt, amit kivált az, ha teljesül a vágyad. Ezáltal vonzod magadhoz a vágyaidat. Ugyanez sajnos negatív értelemben is érvényes. Ha negatív gondolataid vannak, rosszat vonzol magadhoz.

Nekem kisebb nagyobb sikereim kezdenek mostmár lenni. Eleinte nem voltak, de utólag visszagondolva sorra teljesülnek a vágyaim, amiket mindig is szerettem volna elérni, de nem tudtam megvalósítani. Kezdve egy új munkahellyel, több fizetés, különköltözés, esküvő, magabiztosabb és boldogabb lettem, ügyesebbnek érzem magam a munkahelyemen.

Ezek persze folyamatosan alakulnak így. Én kb. 3 hónapja agykontrollozok, de máris sokat változtam. Minden nap egyszer-kétszer meditálok, csodákra képes.

2010. máj. 6. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:
2010. jún. 18. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!