Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit tehetnek a lanyommal?

Mit tehetnek a lanyommal?

Figyelt kérdés
A minap elmentunk uj lakast nezni , ezt szerintem mondani sem kell hogy miert, uj elet remenye, nagyobb tagasabb , vilagos ter. A lakas amit neztunk egyszeruen gyonyoru es mindennek megfelel. A lanyommal mentunk megnezni hogy az o velemenyet is ki kerhessem. Osszesegeben elmondasa szerint neki is tetszett a haz de en aggodom erte . Gyerek kora ota ha valami paranormalis jelenseg van a kozeleben rosszul lesz szedul es rosszabb esetben elajjul. Lattam rajta hogy amikor belepett a lakasba hirtelen lefagyott es csak csendben nezelodott mikozben egyre nagyobbakat sohajtott. Amikor korbe ment is halkan oda sugta hogy siessunk kicsit mert rosszul van. Aztan miutan itthon beszeltunk a koltozesrol finoman megjegyezte hogy o abba a lakasba be nem megy amig uzot nem hivtam vagy papot hogy szentelje fel a hazat. Szerintetek mit tudok tenni? Egyaltalan mitol lesz rosszul a szellemek jelenlete veget? Ez ellen mit lehet tenni? Kerlek normalis valaszokat irjatok koszonom

2016. júl. 21. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem lehet eldönteni, hogy tényleg valami "paranormális" dolog áll a háttérben, vagy pszichés eredetű.

Vagy más..

Nagyon sok a lehetőség.

Szerintem egy vizsgálat nem ártana, egy egészségügyi, utána egy pszichés (ha az egészségével minden oké).

Ha sehol nem találnak semmit, akkor már lehet gondolkozni ebben is.

2016. júl. 21. 18:18
 12/14 Fish1 ***** válasza:
17%

Az ájulás ez esetben olyan reakció, amivel az ember ideiglenesen kivonja magát a forgalomból, amikor olyan dologgal találkozik, amivel nem akar.

Ha valóban érzékeli a szellemeket, akkor nem tudsz mást csinálni, mint visszaküldeni a szellemet, szólni egy hozzáértőnek.

2016. júl. 22. 02:22
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha néha elájul, vidd e problémával orvoshoz. De nem tudom ezt miért kell leírni, már ehhez is ész kell?
2016. júl. 22. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:
6%
2016. júl. 23. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!