Agykontroll tanfolyamra jelentkeznék. Szerintetek nekem való lenne? Részletek lent.
Figyelt kérdés
A tanfolyamra egyedül mennék, lennének kettes, csoportos feladatok? Mennyire kell magamról beszélni mindenki előtt? Tudjátok, bemutatkozás az első alkalommal, ki vagyok, kivel élek, mit dolgozom - ezekről nem szeretek beszélni, kerülöm az ilyen témákat. Tudom, hogy az ember társas lény, de én időnként elvagyok magamban, nem hiszem, hogy életreszóló barátokat fogok találni, munkahelyen is elég a kollégás viszony. Közösségi oldalon sem vagyok fent.
Hogy bírnék ki napokat a tanfolyamon számomra idegenek között, akik kíváncsiak lennének rám? Én is kíváncsi vagyok másokra, de csak akkor, ha elmondja, én biztos, hogy nem kérdezek rá. Hétköznapi témákról szeretek beszélgetni.
2016. jan. 8. 11:01
21/21 anonim válasza:
nem kell beszélni senkivel, nem kell szerepelni.az egyetlen páros feladat tényleg csak az utsó napon este. de akkor is mindenki talál párt. akkor is, ha addig nem szóltál senkihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!