Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valaki elmagyarázná nekem mit...

Valaki elmagyarázná nekem mit jelent az hogy összeroppanhat az elme?

Figyelt kérdés

#elme #agykontroll #elmeösszeroppanás
2016. jan. 2. 00:26
 1/7 anonim válasza:
19%

Szellemileg azt hogy diliházba kerülsz.

Fizikailag meg szét loccsan az agyacskád.

De egyszerre csak az egyik történhet meg.

2016. jan. 2. 00:44
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
napi 2-3 óra GYIK ezotéria és te is tapasztalhatod hogy milyen az ha az elme összeroppan
2016. jan. 2. 01:36
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Elveszted az én tudatod, vagyis megváltozik. Az érzelmeid, a világod, a motivációd, a vágyaid és minden.Fizikailag is legyengülsz, vagy épp ellenkezőleg.

Mindebben az a rossz hogy tudatában vagy és szenvedsz miatta és meg akarsz szünni, meghalni vagy bármi hogy visszaszerezd önmagad.

Tulajdonképpen depresszionak nevezik szaknyelven mert ideg összeroppanást az orvosi szaknyelv nem ismer.

2016. jan. 2. 02:09
 4/7 Kincsesne ***** válasza:
Ne viseljünk túl nehéz kalapot! :-)
2016. jan. 2. 09:57
 5/7 Spilerke ***** válasza:
100%
Ha túl sok időt töltesz itt a te elméd is összeroppanhat.
2016. jan. 2. 10:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem agykontrollozok. Csak érdekelt mit jelent mert már több helyen is olvastam. Köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 2. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy az elme egészséges működése olyan szinten felbomlik, hogy az hátráltatja, vagy akadályozza a mindennapi életet, és normális viselkedést. Erős stresszhatásra történik ilyen, amit manapság nem nehéz megtapasztalni.
2016. jan. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!