Miért és kik korlátozzák cselekedeteink, akaratunk, akkor amikor rádöbbenünk az igazságra?
Elkezdtem nézni egy filmet ami a titokról szólt, valami miatt nem tudom megosztani veletek valami erő visszatart, de az volt benne hogy hogy lehet átlépni az emberi korlátokon. Mintha egy fekete leplet vettek volna le a ketrecemről és látnám, a végtelen világot. Mindent megértettem ami eddig történt velem és úrrá tudok lenni mindenen amit látok hallok meg tudok fogni és tudom hogy létezhet vagy el tudom képzelni. Mintha a tudatlanság földje alól a tudás tenger mélyére kerültem volna. Amiről a kérdésem szólna:
Valami megmagyarázhatatlan erő: (a ketrecem) nem engedi a szabadság elérését mintha a búvár ruhától nem érezném a vizet a tenger mélyén a levegőt szívom és nem érhetek a vízhez ami a tudás! Valami visszatart! Konkrét példával: az első amit az új tudásomból ki akartam volna próbálni a telekinézis. Nem tudtam kipróbálni ez az erő megakadályozott mielőtt megtudhattam volna hogy működik e! (Én úgy tudom hogy a tárgyak távolról való mozgatása az elme kivetítésével a telekinézis)
Szóval ne húzzam :Miért és kik korlátozzák cselekedeteink akaratunk amikor egy emberi norma fölé akarjuk kiterjeszteni?
Te saját magad korlátozod meg azt, hogy véghez vidd amit szeretnél. A lelked az, ami nem enged. Legyen akaraterőd, de ne állj ellent.
Ez alatt azt értem, hogy:
Próbáld ki a telekinézist, és ha érzed az erőt, ami visszatart, akkor mintha eltépnéd a láncot, amit téged fogva tart, törj ki belőle. Aztán menj és csináld, amit akarsz.
Hisz saját magad felett te vagy az úr. A lelked és az elméd, ha eluralkodik rajtad, akkor ilyenek lesznek, hogy ő irányít. Irányítsd te őt!
Kérdező. Miért írtad azt, hogy nem osztod meg a hatalmadat másokkal? Én csak a film címét akartam, mert megszeretném nézni. Ugyanis mostanában nem találok jó filmet, ami tetszik nekem is. :)
Egyébként ne legyél önző. Nincs hatalmad senki felett. Mindenki tudja a telekinézist használni. Ami meg van az egyik emberben az a másikban is.
Nem vagy önző, ha jobb életre vágysz, de akkor már igen, ha nem adsz abból semmit másnak.
Nincs tudásod és nincs hatalmad, amit megoszthatnál, ezért nem is teszed és nem is teheted!
.
Két dolog van, ami azzal nő, ha minnélt többekkel osztjuk meg:
- a tudás és
- a pletyka.
.
Pletyka nem érdekel, tudásod nincs, amit megoszthatnál, amid pedig van, kérlek ne osszad meg mással, ne csökkenjen senki IQ-ja miattad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!