Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontroll tanfolyamra...

Agykontroll tanfolyamra jelentkeznék. Szerintetek nekem való lenne? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A tanfolyamra egyedül mennék, lennének kettes, csoportos feladatok? Mennyire kell magamról beszélni mindenki előtt? Tudjátok, bemutatkozás az első alkalommal, ki vagyok, kivel élek, mit dolgozom - ezekről nem szeretek beszélni, kerülöm az ilyen témákat. Tudom, hogy az ember társas lény, de én időnként elvagyok magamban, nem hiszem, hogy életreszóló barátokat fogok találni, munkahelyen is elég a kollégás viszony. Közösségi oldalon sem vagyok fent.

Hogy bírnék ki napokat a tanfolyamon számomra idegenek között, akik kíváncsiak lennének rám? Én is kíváncsi vagyok másokra, de csak akkor, ha elmondja, én biztos, hogy nem kérdezek rá. Hétköznapi témákról szeretek beszélgetni.

2016. jan. 8. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9%
Ezzel a hozzászólásoddal bebizonyítottad, hogy fel sem fogod amit írok. Egyrészt bekajálsz mindent, amit egy ingyenesen letölthető vécépapírban írnak, másrészt fogalmad sincs mik az alfa hullámok pontosan, de folyton emlegeted őket, harmadrészt pedig képtelen vagy megérteni, hogy az anekdota nem bizonyíték. Nézz utána a "post hoc ergo propter hoc" kifejezés jelentésének. Őszintén remélem, nem oktatásban vagy egészségügyben dolgozol.
2016. jan. 9. 17:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Dehogyis nem értettem, hogy baromi okosnak tartod magad! Amit nem vehetnek el tőlem, még Te sem, az a saját tapasztalatom.
2016. jan. 9. 18:15
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha utánanéztél volna annak, amit írtam, akkor rájöhettél volna már, hogy a tapasztalatoddal a seggedet törölheted ki. Mondok egy példát, hogy ne kelljen bonyolult latin szavakra rákeresned. Tegnap bevertem a lábam az ágy sarkába. Ma fájt a fejem egész nap. Tehát ha beverem a lábam, megfájdul a fejem. Na, a kauzalitás és a korreláció ilyen mértékű keverésére épül az egész agykontroll. Ismét megkérdem: Tudod, mik az alfa-hullámok?
2016. jan. 9. 18:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Bánja kánya! Az a lényeg, hogy segít!
2016. jan. 9. 18:45
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Tehát nem tudod. Oké.
2016. jan. 9. 19:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki, aki hozzászólt, ezósok és nem ezósok (tisztelet az egy db kivételnek): Mennyire fájna a k urva kérdésre válaszolni szájtépés helyett?? Úgy sem tudjátok egymást meggyőzni..

Ez valami rettenet gyakoris szokás, valamelyik nap feltettem egy kérdést, mi lehet az autóm baja? TAPASZTALT már valaki hasonlót? A válaszok 90%-a jólmegmondta, hogy nem szabad olasz kocsit venni.

Köszönjük sszátokmeg.

2016. jan. 10. 03:09
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

Senkit nem érdekel a tudományos háttere a dolognak, ha azt tapasztalja, hogy számára működik az adott módszer és boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá teszi az életét. A hit erejét sem lehet egzakt tudományos módszerekkel mérni, mégis ismerünk csodával határos gyógyulásokat, amelyek előtt értetlenül állnak az orvosok.

A kérdésre válaszolva: én gyerekagykontrollon voltam, ott nem kellett mások előtt beszélni (felnőtt tanfolyamokon úgy tudom, még többen vannak, nem is lenne idő egyesével felszólalni).

Ettől függetlenül lehet és érdemes is ismerkedni a többiekkel, talán pont a tanfolyam hatására nyitottabbá és társaságibb emberré válsz. Még ha hókuszpókusz is az egész, már csak emiatt megérné elmenni rá.

2016. jan. 13. 21:52
 18/21 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező! - tanácsot kérsz, vagy véleményt?

.

Tanács: feltétlen menj a tanfolyamra, aztán majd eldöntöd, hogy érdemes volt-e! Nem az én időm és pénzem rovására teszed.

Vélemény: az, ogy én mennék/nem mennék, ne befolyásoljon, csinálj, amit akarsz.

Azt viszont ne várjad senkitől, hogy -akár itt, anoníman- azt írja: hülyeséget csináltam, csak a pénzt hajítottam ki!

Te már döntöttél, erről árulkodik #5 kommented.

.

"Hogy bírnék ki napokat a tanfolyamon számomra idegenek között..." - kérded. Ha te nem tudsz erre válaszolni, hogyan tudhat bárki is, aki kérdéseden kívül semmit nem tud rólad?

"Szerintetek nekem való lenne?"

Igen, neked való! - tapasztaljad meg azt, amiről véleményt nem fogadsz el!

2016. jan. 14. 05:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Dubitus nagyon jól beszélsz!
2016. jan. 14. 08:14
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat, tényleg a tapasztalat érdekel. Nem csak olyan tapasztalat, hogy megérte-e vagy sem, hanem amiről írtam, hogy nem vagyok egy nyitott személyiség. Tehát, aki volt tanfolyamon, az tudja, hogy egy ilyen személyiségű ember odavaló-e vagy sem.

Mondok egy példát, aki botlábú, a tánc sem érdekli, de csajozni viszont menne, akkor ne tánctanfolyamra iratkozzon be. Szóval, vmi ilyesmire gondoltam, amikor kiírtam a kérdést.

2016. jan. 14. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!