Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontroll segíthet...

Az agykontroll segíthet jobban aludni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mire gondoljak. A binaural beats meg nekem nem működik (alternatív lehetőségek után nézek, amik segíthetnek). Pedig sztereó fülhallgatóm van. Hogyan koncentráljak? Ti mire gondoltok elalvás előtt? Pedig a binaural beats nak állítólag vannak tudományosan igazolt hatásai. Bár nem találtam. Mi segíthetne?
2015. dec. 25. 12:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha el akarsz aludni, ne hallgass semmit, és ne viselj fülhallgatót. Az plusz inger, az agyadnak fel kell dolgoznia. Figyeld inkább a légzésed, és fokozatosan lassítsd. Tedd ritmusossá. Mélyen, az orrodon át lélegezz, ahogy lassítod a légzés ritmusát. Ez lenyugtatja a testet, és az agyat is.
2015. dec. 25. 13:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor hallom a szívverésem (füldugóval alszok, mert zajos a környezet reggel) és ez zavar.
2015. dec. 25. 14:57
 3/12 A kérdező kommentje:
De csak ha arra figyelek.
2015. dec. 25. 15:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezt halgasd elalvás előtt !

m.youtube.com/watch?v=LP3KXVC65sss

itt letőltheted clipconverter

2015. dec. 26. 05:58
 5/12 anonim ***** válasza:
A szívverésed jó ellenőrzési pont. Ha sikerül a légzésed megnyugtatni, és lelassítani, akkor a szívverésed is megnyugszik, és lecsendesedik. Ez egyszerű élettani folyamat. A szívverés, és a légzés szoros kapcsolatban áll. Ha a légzésedre összpontosítasz, a szívverésed csak mellékesen hallatszik majd, és ha megnyugodott, akkor semennyire.
2015. dec. 26. 07:19
 6/12 Missi_Key ***** válasza:

igen segíthet,ha voltál tanfolyamon, van egy "mélyebbre" módszer...

de nagy vonalakban, ha mindenképp gondolni akarsz valamire, az monoton és unalmas legyen,amire nem is nagyon kell figyelned. agykontrollban számolás van, de nem baj ha elrontod..ha egyszer 66 után a 40 jön, az legalább jelzi hogy már nem egészen vagy ébren.

de a legjobb ha kiüríted az elméd,és nem gondolsz semmire.

2015. dec. 28. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne hallgass ezekre. Egy üveg sör + fél óra ezo-tv, és mint akit fejbevágtak.
2015. dec. 29. 14:16
 8/12 anonim válasza:
Én elalvás előtt a futásra koncentrálok, lehet neked is segitene. :D Főleg az elején... Csak úgy bedőlsz az ágyba, és még haszna is van.
2016. jan. 6. 19:22
 9/12 anonim válasza:
Egyébként meg kell tanulnod semmire nem gondolni. Ki offolni az agyad és 2 perc alatt elalszol. Nekem elsőre ment mikor mondták.
2016. jan. 6. 19:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Na ez baromság. Az nem működik!
2016. jan. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!