Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontroll segíthet...

Az agykontroll segíthet jobban aludni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mire gondoljak. A binaural beats meg nekem nem működik (alternatív lehetőségek után nézek, amik segíthetnek). Pedig sztereó fülhallgatóm van. Hogyan koncentráljak? Ti mire gondoltok elalvás előtt? Pedig a binaural beats nak állítólag vannak tudományosan igazolt hatásai. Bár nem találtam. Mi segíthetne?
2015. dec. 25. 12:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Vagyis bocsi, Nekem nem működik szerintem. Tudok semmire nem gondolni, de az nem segít. Kicsit ideges vagyok, de nem akartam az előbb ilyen bunkó tahó módon fogalmazni. Mégegyszer elnézést.
2016. jan. 6. 20:20
 12/12 anonim válasza:

Rendben megoldódott az alváshoz kapcsolódó kihívásod? Amennyiben még keresed a választ, ami infó rendelkezésünkre áll a témakörben azt szívesen osztom meg. Első körön -ha már agyhullám stimulálás - ajánlom a Brain Sync Deep Sleep, vagy Sound Sleep hanganyagot

[link]

Az agykontroll technika is segít, és amit ennek a módszernek a magyar "atyja" Dr Domján László is használ manapság A Gyógyító Kód [link]

Gyanítom az alvásprobléma valami összetetteb kihívásnak a következménye lehet, ám a kialvatlanság sok további kérdést eredményez.

2016. jún. 28. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!