Energia-csapda? (lenn)
egyfajta energia 22-ese..hogy lehetne kijönni belőle?
ugye amiben hinni tudsz, el tudod képzelni hogy megvalósul, azt tudod megteremteni..de ha alacsony energiaszintről indulsz..és kb semmiben nem tudsz hinni, csak abban ami már sikerült, de ahhoz hogy sikerüljön hinned kéne...
mi a kiugró?
Ahhoz, hogy eredményeket tudj elérni, tettekre van szükség és hangulatra.
A hit hiánya valójában nem a hitnek a hiánya, hanem döntés a sikertelenség mellett.
inkább a vonzásról beszélek semint konkrét agykontroll (bár igazából majdnem ugyanaz)
ott van pl a tollas példa, nem tudom ismered-e.
na abban pl hol a tett?
a példa: elképzelsz egy tollat. részletesen. madártoll, hiszel benne, -nem az a hit..ez másik hit, de nincs rá jobb szavunk- és egyszer csak az életben is ottlesz pont az a toll..
ebben mit tettél érte?
- Meg sem próbálom elérni a célt, mert úgysem sikerül,
- nem értem el célom,
- nem próbálkozom elérni, mert a múltkor sem sikerült,
- ha a múltkor nem sikerül, akkor a mostani sem fog, ezért
- meg sem próbálom elérni a célt, mert úgysem sikerül!
.
Ha a kígyó a farkánál kezdve elkezdi enni saját magát, a végén megmarad-e a szája, vagy azt is megeszi?
Huo Xianren
nem tudom a tollasnál mi vezet eredményhez, de sok embernek működik..nálam más működik ahol látszólag nincs erőhatás...
nem csak képzeletet fektetsz bele,azt is..de nem ismész oda és húzod ki a madárból.. :D
8-kifejtenéd bővebben?
dubitus
- ha a múltkor nem sikerül, akkor a mostani sem fog, de azért próbálkozom..csak így nem fog sikerülni,mert ilyen hozzáálással nem lehet..
nem tudom mit akartál a kígyós példával..tény hogy hiába próbálom azt amit a bevált dolgoknál, ha valami elsőre nem ment az később is nehézkes lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!