3.: amikor az edény megtelt, a csapot elzárod, mert a víz pénzbe kerül!
2014. nov. 20. 06:54
3/10 A kérdező kommentje:
Gyógyvíz egy szóval, amit energiával kell feltölteni... Szerintem csak az érti miről írok aki volt agykontroll tanfolyamon. Az ölünkben kell tartani és buborékozik a víz amikor elkészül..
2014. nov. 20. 07:13
4/10 anonim válasza:
A vizet hőközléssel (vagy munkával) lehet "energiával" feltölteni. Lásd termodinamika 1. főtétele.
2014. nov. 20. 13:31
5/10 anonim válasza:
írtam privit
2014. nov. 20. 14:39
6/10 anonim válasza:
"Agykontrollos energia víz" :
nincsen semmi új a Nap alatt.
Ha valami újnak látszik, csak az ostobák (~"gyermekek", "kisgyermekek") számára új.
Ha olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek, nem mentek be a karámba.
2014. nov. 20. 23:42
7/10 anonim válasza:
Hmmn, esetleg dobsz bele pezsgőtablettát? A Mg-os az finom eperízű!
2014. nov. 21. 08:07
8/10 szörnyű válasza:
Agykontroll mese te meg jól megetted! Ilyen víz nem létszik! Sem átkozott , sem szent sem áldott! Semmiben nem különbözik a szentelt víz a normális víztől ! A víz H2O agykontrollal vagy nélküle!
2014. nov. 23. 09:44
9/10 anonim válasza:
Én tudom, hogy miről beszélsz!
Ne foglalkozz a többiekkel.
Ehhez egy speciális eszköz kell, amit media marktban vagy ilyen helyeken nem kapsz meg, csak interneten lehet megrendelni.
BCWMS-nek hívják a szerkezetet, ez angolul Brain Controll Water Modifier System-et jelent.
Sajnos elég borsos ára van, kb 200 dollár, és a víz amit készít csak rövid ideig használható.
Remélem tudtam segíteni.
2014. nov. 26. 12:39
10/10 Nephilim válasza:
Igen, ne foglalkozz senkivel, nálam lehet megrendelni, én 200 dodónál is olcsóbban adom, csak neked csak most féláron, 100 dodóért fogom küldeni neked utánvéttel. írj privit és küldöm a bankszámlaszámom. Aztán majd ne lepődj meg, ha kapsz egy leharcolt merülőforralót a pénzedért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!