Tudok másoknak is így segíteni?
Tudományos imádsággal, meditációval, agykontrollal eljutottam odáig, hogy mindent megkapok az univerzumtól. Olyan dolgok történnek, amik megmagyarázhatatlanok. (Pozitív értelmeben) Annyi minden, hogy most már biztos vagyok benne hogy nem véletlenek. Ezek azóta történnek, mióta spirituálisan felfejlesztettem magam.
Egyre jobban érdekelnek mások. Fontosnak találom azt, hogy másokat jó kedvre derítsek. Szeretnék másokon is segíteni. Szerintetek agykontrollal tudom befolyásolni mások jövőjét is ?
ne evezz veszélyes vizekre!!!
csak akkor segits másokon ha Ők is kérik.
csak ugy belematatni mások gondolataiba, jövőjébe, egyebekbe nem tanácsolnám!!!
ha másokat jó kedvre akarsz deriteni, légy kedves az emberekhez -de ne tolakodó!!- figyelj a körülötted lévő világra és örülj, hogy Te megkaptál mindent (? )
nem mindenki jut el bizonyos szintekig a fejlődésben. Őket nem kellene piszkálni :(
ha felnőnek ők is feladatokhoz, majd megoldják ők maguk.
Utolsó hozzászoló, nem értek egyet azzal hogy nem én alkotom, hanem csak kapom. Szerintem mindenki maga alakítja a sorsát. Néha a "rossz" dolgok is azért történnek, hogy jobb utakra tereljenek. Minden nézőpont kérdése. A rossz se mindig rossz.
A hozzászólás többi részéből az jött le nekem, hogy neked valami belső konfliktusod van. Szerintem egy boldog ember önmagától nem ír le ennyi lehúzó meg negatív dolgot. Jobbulást kívánok neked, és remélem minden összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!