Igaz az hagy ha másoknak beszélünk a terveinkről, jó híreinkről stb. , akkor az ebből származó energiát elfecséreljük, és ezzel nehezítjük céljaink elérését?
Nem minden esetben, valakinek erőt ad ah beszélhet róla, és másokat érdekel is.
Plusz az ember elvileg társas lény, két ember meg könynebben éri ela célját mint 1
Több szem többet lát, több fej többet gondol.
Nálam igaz. :)
Épp ezért nem mondom el senkinek, hogy---- :D
Az arra érdemes barátok többnyire erőt adnak, de ha rokon, vagy olyasvalaki, aki csak ágálni tud ellene..
Annak nem szabad.
Család előtt kuss.
Ez az én mottóm. :P
Nagyrészt igaz, mert ahelyett, hogy mesélsz róla, cselekedni kell (valami mást, vagy ezért a dologért).
Kicsit más szitu: én úgy mentem el múlt héten egy vizsgára, hogy nem mondtam el senkinek, hogy lesz- holott máskor 6-7 barátomnak elmondom, hogy mikor kell szorítani.
Most leteszteltem, milyen az, ha nem beszélek valamiről, csak én tudom és "megcsinálom". Bejött :) Utólag már lehet rögtön az örömhírt közölni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!