Mi a franc összementem volna? (többi lent)
Figyelt kérdés
Öt hónapja próbálok agykontrollal 5 centit nőni, de helyette 10 centivel lettem alacsonyabb. 175cm voltam most pedig 165cm lehetséges, hogy zsugorodok? Egy hónappal ezelőtt volt egy motorbalesetem nemrég épületem fel és látom, hogy 10 centivel vagyok alacsonyabb. Barátnőm 171 volt most pedig 176cm ez hogyan lehetséges, mi folyik itt? Az agykontroll miatt van?2015. júl. 16. 23:00
1/17 A kérdező kommentje:
Mi ez valami szerepcsere?
2015. júl. 16. 23:01
2/17 mandula95 válasza:
Én még nem hallottam ilyenről, hogy agykontrollal nőni lehet... Ezt tanfolyamon tanítják vagy honnan van az ötlet?
3/17 A kérdező kommentje:
azt hallottam, hogy mindenre lehet használni az agykontrollt gondoltam erre is jó, de rosszul sült el. Most pedig törpe vagyok.
2015. júl. 16. 23:13
4/17 anonim válasza:
A barátnőd egy interdimenzinális lény aki lopja tőled a centiket. Minden tőled ellopott 10 centi után 5 centivel nő a magassága. Mostantól nagyon vigyázz vele! Fordított agykontroll segítségével próbáld meg visszanövelni magad
5/17 A kérdező kommentje:
én komolyan tettem fel ezt a kérdést. Rohad törpe lettem:(
2015. júl. 16. 23:18
6/17 A kérdező kommentje:
már lassan magas talpú cipőben fogok járni.
2015. júl. 16. 23:19
7/17 anonim válasza:
Ne légy pesszimista. Legalább állva tudod majd kinyalni. :DD
8/17 A kérdező kommentje:
Lassan már tényleg az lesz a vége. Szégyenlek vele együtt sétálni mert törpe vagyok. régen én voltam a magasabb most pedig törpe vagyok.
2015. júl. 16. 23:26
10/17 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy fordulj egy szellemgyógyászhoz. Talán ő tud magyarázatot adni a fizikai testedet ért érthetetlen változásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!