Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a franc ez most szellem volt?!

Mi a franc ez most szellem volt?!

Figyelt kérdés
Fekszek tok nyugiba erre mellettem JÈGhideg levego szoszerint a hideg is kirazott..aztan elmult..ra 2percre megint!kinyujtottam a hidegbe a kezem.es becsuktam a szemem erre lezsibbadt a kezem es fajt kicsit..visszahuztam utana kb fel perc mulva elmult a hideg. Aztan a kutyam lennt alszik a foldon a szek elott es mintha vki meglokte volna a szeket a kutya felugrott es vonyitott.:| meg ha a hideget tegyukfel bekepzeltem (DE NEM)akkor ezmi volt:( kezdek felni..amugy hiszek a szellemekbe es nemvoltam fel alomban sem.
2013. máj. 11. 02:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
tuti az volt legközelebb vakus géppel fényképezz
2013. máj. 11. 06:11
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Sok műsort láttam már a szellemekről.de annyit tudok hogyha hideget érez az ember akkor ott valoszoinuleg szellem van. Szerintem nézz meg pár rèszt a : szellemlaborból.! Nagyon jo
2013. máj. 11. 07:11
 3/11 anonim válasza:
58%
szerintem szellem,én hiszek a szellemekben!!a helyed már pakolnék nem maradnék ott...
2013. máj. 11. 07:48
 4/11 anonim válasza:
0%
Csao. Megpróbálok neked kicsit segíteni, legjobb tudásomhoz mérten. IGEN, ez egy szellem volt. Nem tudjuk hogy jó e vagy rossz. Veszélyes lehet. Ebben nem vagyok biztos hogy ígyvan, de simán lehet, hogy a tükrök alapvetően szellemátjárók. Ezel sarkába érdemes egy pici OhM jelet rajzolni. ( [link] Én megcsináltam, azóta sehol semmi. Ezután pedig egy hozzáértő embert kérj meg, hogy tisztítsa meg a házad. De ne ilyen habi embert, mert láttunk már durva dolgokat, ha nem jól kezelik. Szóval a szellemek korántsem olyan veszélyesek, mint ahogy hiszik, de jobb vigyázni velük!
2013. máj. 11. 07:59
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Úristen, el ne űzd!

Jön a nyár. Ez a légkondis dolog kapóra fog jönni, meglásd.

Ahhoz képest mit számít egy kis székrecsegtetés?

2013. máj. 11. 08:24
 6/11 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat remelem nemlesz ez mindennapos dolog,amugy lattam mar par szellemlabor reszt meg szellemjarast is de nem gondolok ilyenekre higy bevonzam:/kicsit ijeszto volt este
2013. máj. 11. 08:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Na most, a szellem az egy sokkal magasabb rangú lény, közelít az Istenségekhez, de még sem az, annál alacsonyabb rangú, de semmiképp sem az itt rekedt emberi lélek. Tehát nem szellem, hanem kísértet.

Valóban, a hirtelen lehűlés, és az amit magyaráztál, egyértelműen arra utal, hogy egy kísértet van a lakásban. Az állatok ezt egyébként igen csak könnyedén megérzik, főleg a macskák és a kutyák.

Amióta ezt észlelted, hogy viselkedik a kutya? Nem tűnik ijedtnek, zavarodottnak? Nem morog vagy ugat valamit "ok nélkül"?

Az, hogy ez milyen fajta kísértet, a tetteiből idővel kiderül, hogy veszélyes-e a házban tartózkodókra, vagy sem (ha gondolod, és van rá időd, akkor érdeklődj, kutakodj a ház múltja után, hátha kiderül valami).

Ha a közelmúltban halt meg rokonod, vagy családtag, akkor elképzelhető, hogy ő jött vissza hozzád.

2013. máj. 11. 08:55
 8/11 A kérdező kommentje:
a kutya normalis vagyis mintha tobbet bujna hozzam..marmint eddig is de most nagyon el se mozdul mellolem.. 4eve halt meg a papam o visszajart egy ideig mert volt h anyu becsukta az ajtot es dorombolest hallott hogy engedjetek be!..meg csoszogas hang(o is mar csoszogva ment)de megkertem hogy menjen el es utana nemvolt semmi..ugyh szerintem nem o az..este majd figyelem tortenik-e valami..
2013. máj. 11. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
5%
Te sem vagy teljesen normális... Ahelyett, hogy ilyen f@szságokat találsz ki inkább csinálj valami értelmesebbet... Nélküled is van elég idióta kérdés.
2013. máj. 11. 17:20
 10/11 anonim ***** válasza:

"Ahol hideget érez az ember, ott szellem van!" ;P

Akkor télen mi van? Van huzatról hallottál már? Egy egyszerű mégis nagyszerű kísértetmentes jelenség.

2013. máj. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!