Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Na ez meg mi a franc volt?...

Na ez meg mi a franc volt? (Eléggé beszartunk rajta)

Figyelt kérdés

Mielôtt leírnám a dolgot, leszögezném: tök szkeptikus vagyok mindenféle szellem, ezo dologgal kapcsolatban. Sosem hittem ilyenekben.

Átmentem az egyik barátnômhöz. Ez ma du. volt. Lementünk a konyhába enni valamit. A sütôben volt a pizza, addig ott ácsorogtunk mert már rohadt éhesek voltunk. Beszélgetünk meg minden, aztán barátnôm egyszer csak azt mondja: mi a szar az? Odanézek és azt láttuk hogy a szék felemelkedik. Na nem nagyon, csak kb. 20-25 centit. De szép lass an emelkedett, aztán egyszer csak visszesett, de nem lassan, hanem hangos koppanással ért földet. Nagyon meglepôdtünk. Barátnôm anyja bejött h mit ejtettünk le (a szék koppanására hitte azt). Mi persze rávágtuk h 'semmit', még mi magunk se hittük el ezt az egészet. Aztán nézzük a széket, fel is emeltük, de akkor már semmi. Mielôtt még valaki fake-ezni kezdene, jobb dolgom is van annál mint hogy ilyeneket találjak ki. Értelmes válaszokat kérek, mint mondtam szkeptikus vagyok, nehezen hiszem el a 'biztos egy szellem volt' választ. Mondjuk már én sem tudom mit higyjek el ezek után. Szerintetek?

2013. nov. 12. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Szlendermen.
2013. nov. 12. 17:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Az 'értelmes válaszokat kérek' alatt mit nem értesz??? -.-"
2013. nov. 12. 17:51
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Most erre milyen ertelmes valaszt varsz? Nalunk nem szokott felemelkedni a szek, szal nem tudom :)
2013. nov. 12. 18:11
 4/15 anonim válasza:
miért irod az ő-t így ô ??
2013. nov. 12. 18:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Olyan emberektôl kérdem, akik értenek a paranormal is jelenségekhez. Mert kib***ottul nem viccelôdtem, és a te anyádat. Azért tettem fel a kérdést mert le vagyok döbbenve. Csak van valaki aki tapasztalt már hasonlót, vagy komolyan ért a dologhoz. Mert ha pl. kihívnánk valami 'szakértôt' csak tízezreket kérne el a nagy semmiért.
2013. nov. 12. 18:46
 6/15 A kérdező kommentje:
Azért írom az ô-t így, mret telóról írok és valamiért nincs normal is ô-m.
2013. nov. 12. 18:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Szóval bocsi a helyesírási és egyéb hibákért.
2013. nov. 12. 18:49
 8/15 anonim válasza:
Bocsánat kérdező, megakadt a szemem az egyik kommenten, amelyikben szídták az anyukádat. Ezt ha nen baj akkor jelentem.
2013. nov. 12. 18:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer velem is történt hasonló.

Menetem be a konyhába és láttam hogy az asztal mögötti szék mozog!(csak a támláját láttam, a többit takarta az asztal).

Megijedtem nagyon!Lassan mégis oda merészkedtem és akkor megláttam!......

Hogy rajta ül a macska, a miatt mozog.

Sajnos viszont ate esetedre nem tudom aválaszt.

2013. nov. 12. 19:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a tacskó kutyánk emelkedett fel a földről és az udvarról átrepült a kertbe a kerítés felett. Mai napig nem tudom feldolgozni!
2013. nov. 13. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!