Nektek már volt eléggé hülye és nevetséges álmotok? Többi lent
Hát én sorolhatnám ezerrel, hogy mi minden baromságot álmodtam pl. sötét volt körülöttem mindenhol, és volt két kocka, egy kisebb meg egy nagyobb, ami a levegőben imbolygott, és felülről világította meg a fény a kockákat, a lényeg az volt, hogy én és valaki, ezeken a kockákon voltunk, ami szédelgett össze vissza, egyensúlyozni kellett rajta, mert ha leestél, akkor meghaltál, hát persze h én leestem, és utána fel is keltem.
2. Keresztanyámnál voltunk, ő a kisváros legszélén lakik, mögötte szántóföld van. Bent néztük a tv-t, azon belül a híreket, és a hírekben azt közölték, hogy mindenki mennyen az ablakhoz. Kimentem az ablakohoz, és ilyen apró világító kék pontok jöttek át a falon, majd kimentem az udvarra, hogy jobban lássam, és elkezdtek az égből hullani kis meteoritok helyett kocsik... xDDDD aztán a ház mögött ami van szántófölt, ott egy kisebb tavacska volt, egyszer csak egy nagy meteorit csapódik bele, és csak egy apró hullámot lökött meg a vízből.
3. anyám ment dolgozni, 2 perc után mentem utána, a járdán mentünk, és a körülöttünk lévő házakban mindenhol kertipartiztak a dínószauruszok, beszélgettek, egyszer csak jött egy nagy tirex, az út alatt volt egy kis lyuk, ahová anyámmal bebújtunk és ennnyi :D
4. elmentem valahová egy másik városba, és mire haza tértem a kisvárosomba, az egész város lávában állt, és én megkóstoltam a lávát xDDD
5. Álmodtatok már szellemekkel?
bátyámmal voltunk egy kis faházban, aztán valami szellemet érzékeltem, mintha megfogott volna, gyorsan a bátyámhoz bújtam, mikor ő aludt, és a szellem a takarót akarta lerángatni rólam, de én nem engedtem.
remélem ennyi elég volt :DDDDDDDDD
Hát persze, hogy volt hülye álmom.
Csak a legutóbbi (ma éjjeli): Egy elhagyatott iskolaépületben bujdostunk. Többen. Volt iskolatársak, rokonok, barátok. Random userek. Az aktuális "ellenség" valamiféle zombikutya horda volt (volt már minden, zombik, vérfarkasok, vámpírok, idegenek, kormány stbstb :) ). Szóval erősen rettegve bujdostunk vidáman mikor egy csapat emberke közeledett az iskola köré emelt barikádunk felé. A kutyahorda üldözte őket így elég sietősre vették a dolgot. Mikor közelebb értek a barikádokhoz szaladtunk, hogy segítsünk neki átmászni. Arra lettem figyelmes, hogy egy család az egyik saroknál emelt kerítésen próbál meg átmászni, de a kutyák már igencsak közel vannak. Gondoltam segítek. Odarohantam. Átemeltünk egy kissrácot, egy kislányt, jó akkor jöhet a következő. Nézek erősen. Kiderült, hogy az "apuka" nem is ember, hanem a teste kutya és csak a feje ember. Najó, mondom akkor ez megint álom lesz. Hagyjatok békén. Hátat fordítottam és elindultam a kuckóm felé. Mondván minek izgulni, ez bizony csak álom. A zombikutyák betörtek, mindenkit lemészároltak és mikor hozzám értek felébredtem...
No, ilyeneket szoktam álmodni :P
jesszusom.. ember fejű kutya xDDD hitetetlen hogy miféle figurákat tud alkotni az agyunk álmunkban xDD olyanokat is amiket még csak filmben sem láttunk xDD
de mégjobbakat is lehet, akinek tényleg nagy a fantáziája :D
Ajaj!
Egyszer azt álmodtam, hogy Göncz Árpád áll a siófoki autóbusz-pályaudvaron csíkos ingben és kockás alsónadrágban. Odament hozzá Fodor Gábor és mondott neki valamit.
Pár éve azt álmodtam, hogy egy női hang azt súgja a fülembe: lóversenyezz, lóversenyezz! Egyszer ki kellene próbálnom.
Kilenc évesen pedig azt, hogy a nagymamámék háza előtt állok, ő kint van az erkélyen, én pedig mutatom neki az iskolatáskámat, ami a hátamon van. Megfordulok, és akkor látom, hogy tele lesz piros pöttyökkel az arca, és egyre sűrűsödnek rajta. - Egy hétre rá jött a hír, hogy meghalt. :(
Halállal kapcsolatban nekem is volt 1-2 érdekes.
Még annó felfigyeltem egy fiúra a suliból, lefekvés előtt azon gondolkoztam, hogy honnan ismerhetem még, majd rájöttem, hogy régen nagy barátságban voltunk. Sajnos már nem igazán ismertem fel. Elaludtam, és jött az álom. Szépen sikerült a találkozó, beszélgettünk, ilyesmik. Mentünk a buszmegállóba, mert nem egy városban lakunk. Felszállt. Haza érek és olvasom a neten, hogy buszbalesetben meghalt. Rá pár napra tényleg meghalt, buszbalesetben, mint az álomban.
Sok cikket olvastam, hogy meglehet-e álmodni más halálát, és sokan -elméletileg szakértők- azt válaszolták, hogy igen. Bár nem igazán hiszek benne, de ezek után?
Eltelt kb. 4-5 év, de azóta is gyötröm magam, hogy ha tudom előre "nem hagyom" felszállni a buszra. Értelme nincs, hogy gyötörjem ilyesmin magam, mert az életben valószínű akkor is megtörtént volt.
Az én álmaimban többnyire macskafülű moe csajok szoktak szerepelni, és többnyire nem rémálmok.
....
Álmaimnak a 30%-a erotikus.
Már háromszor láttam álmomban, hogy valaki egy pisztollyal meglő, én hozzáugrok a találat után, megfojtom, majd halottan esek össze. Nagyon élvezetes volt, míg nem voltak az álmaimban macskafülű csajszik, addig ez az álmom volt a kedvencem.
....
Az egyik régebbi álmomban láttam egy boszorkányégetést, amiben három gyönyörű nőt égettek meg. Én egy házsarkánál elbújva figyeltem őket. A nők könyörögtek, hogy valaki mentse meg őket, de senki sem akart. Én akartam volna segíteni(mert nagyon szép nők voltak), de sajnos felébredtem.
....
Néhányszor azt álmodtam, hogy én vagyok Superman, és Macskanővel szexelek.
egyszer azt álmodtam, hogy a városunkat elborították a szeméthegyek de annyira, hogy nem lehetett lemenni tőlük a lépcsőkön.
egy csomó ember meg ott ült a tetejükön és guberált, jó gondoltam akkor már énis. aztán mindenféle jó játékokat találtam, amik viszont nekem tök haszontalanok voltak.
Aztán egyszer meg azt álmodtam, hogy nyár volt és a város főterén több száz ember kiterítette a kis törölközőjét és pucéran meg fürdőruhában ott napoztak. gondoltam akkor már énis, levetkőztem gatyára. egy ronda barna túrabakancs volt rajtam, magam mellé tettem, lefeküdtem és elaludtam. arra "ébredtem" hogy valaki ellopta a bakancsot. tele volt minden sorban tökjó cipőkkel és papucsokkal, elképzelni nem tudom kinek jöhetett be az a förtelmes ronda csuka.
ott köröztem egy db-ig, gondoltam lopok helyette másikat de valahogy egyik se volt jó.
akkor egyszer meg egy hatalmas épületben voltam ahol mindenfelé wc-k voltak, de egyik se volt használható. megyek megyek, találok egy ajtót bemegyek.... ott meg rengeteg kabát fogasokon... megyek... mégegy ajtó, átmegyek és ilyen kaszinószerű hely volt, játékautomatákkal.
volt középen egy piros puff én meg gondoltam jó poén lesz ráugrani. hát ráugrottam, rúgózott egyet és szinte kilőtt, én meg olyat repültem hogy arra egész életben emlékezni fogok, felébredtem rá de istenkirály érzés vagy mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!