Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt a legeslegszebb...

Mi volt a legeslegszebb álmotok idáig? Miről szólt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Pár éve álmodtam, hogy azzal a lánnyal kefélek, akit első látásból "megszerettem". Furának tűnhet ez így, de azt szinte átéltem. És teljesen egymáséi voltunk. Hülye álom, idióta álom, barom álom. De ez van. :D Egyébként azért lehetett ez, mert olyasmi "jelei" voltak a lánynak felém, hogy én is tetszem neki. Persze volt barátja, én meg tök esélytelennek éreztem magam. Dehát ilyen ez. Egyébként ez általános iskola 7. osztályának végén volt, ezért tűnhet kissé kicsinyesnek.
2013. aug. 24. 23:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy időben sokat álmodtam viharokkal, és ennek az időszaknak a lezárásaként álmodtam egy olyat, hogy elment a vihar.

Naplemente volt, és a viharnak az uszályát láttam, a naplementében. A felhő felfelé tornyosult, homorú volt, és úgy sütötte "alá" a nap, megvilágította, mint egy kagyló belsejét. Már pár csillag is látszódott, fent az égen, ahol felhőtlen volt. Ritka szép volt, sok-sok színnel.

2013. aug. 25. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!