Nektek volt már folytatásos illetve visszatérő álmotok?
Nekem már volt mindkettő, a visszatérő álmom igazából rémálom volt, bár nem volt olyan rémisztő, inkább nyomasztó... Még amikor gyerek voltam, 6-7 éves, akkor volt ez az álmom, több napon keresztól minden éjjel ezt álmodtam.
A másik, folytatásos álmom pedig pár éve volt, ez egy nagyon kellemes álom volt, azt hiszem egy fiúról szólt, akivel szerelmesek voltunk, szóval nem bántam. :) Ez az álom két éjjelen keresztül tartott, a 2. éjjelen ugyanott folytatódott, ahol abbamaradt.
És nektek volt már ilyenetek?
Nekem egy visszatérő,még régen álmodtam egy hídról,amin nem mertem át menni,majd most 2 hete álmodtam hogy megyek át rajta,és beugrott,hogy már ˝jártam itt˝.
Folytatásos álmom nincs,de van,hogy ugyanarról a témáról álmodok,ugyanaz a történet ,ugyanaz a vége csak más a helyszín! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!