1 visszatérő álmot jóvátettem (az álmomban) mit jelenthet?
tudom hogy hosszu de olvasd végig kérlek szerintem érdekes!!!
na ez ugy volt hogy honapokkal ezelött talán évekkel ezelött álmodtam 1 olyat hogy a haverokkal bementünk 1 kocsmába és eszegettünk iszogattunk, aztán jött valami(1 ördög szerüség nem láttam az arcát)benyult késsel az ablakon.az egyik haverom talán a legjobb haverom kiment az ablakon elfutott és velement az ördög. Ezután elteleportáltunk vhova (mindenki máshova de nem a saját országunkba) és igy lett vége.
Na már most este pedig ugyanezt álmodtam csak ezekkel a csavarokkal:kocsmába voltunk persze bementem egyböl jött az "ördög" benyult az ajton egyik haverom emlékszek rá hogy ki (Bence) kiment az ablakon hogy elüldözzze de én közbe leszurtam és utánna BENCÉVEL ÉS AZ ÖSSZES HAVEROMMAL EGYÜTT EGY HELYRE TELEPORTÁLTUNK ÉS HAZAMENTÜNK
woah ez most a karma vagy mi??? nagyon feldobott ez hogy megmentettem a haveromat az álmomba
Kedves kérdező szerintem az álmod ezt jelentheti:
A kocsmázás a haverokkal azt jelentheti, hogy eddig együtt voltatok és minden rendben volt. Az ördögös rész azt, hogy a halál megpróbálja elvinni Bence haverod és ti ezt legyőzitek ahogy I'rtad. A teleportálás azt jelentheti, hogy a sors elválaszt titeket viszont ti megtaláljátok egymást és utána visszatértek együtt egy helyre és utána minden visszaváltozik az eredeti kerékvágásba. Ennyi. Csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!