Visszatérő álmom van, mit jelent?
első helyszin : nálunk .anyukamek szobaja, az iroasztalnal gepezik a gepemen, anyukamek szekrenyebeol kiveszek egy takarot es a mar megvetett agyba fekszek, betakarozok es tv-zek,almomban csodaltam milyen szep a lany es mutatam neki a kezemel hogy " gyere es fekudj le " majd jott egy szo nelkul mosolyogva es befekudt az agyba es olelkezve neztuk a tv-t,
2.helyszin : a lánynál " sose voltam naluk " .. edesanyja nagyon kedvelt "valos eletben utalt es feltette a lanyat tolem" engem es nagyon varta hogy vegre megerkezzek, azutan egy kepkieses es az anyukaja mar agyban volt es tv-zet, a lany befekudt melle de elote agyat vetett nekem is, en megfogtam a kezet es leultem az agy melle es ugy tv-z tunk, majd befekudtem melle az agyba, es akkor itt van egy szakadas, mert mikor felkelek almomban azutan hogy egyutt aludtunk amikor felkelek valojaban is felkelek, es nem tudom mi a folytatas, mar vagy 40x almodtam ezt, de szoszerint 40x.
ezt akkor almodtam, mikor tobb mint egy évig kuzdotem a lany utan de vegul nem jottunk ossze es csak baratok lettunk. ez a visszatero alom 4 honapig megszunt mikor megbeszeltuk hogy baratok leszunk. de tegnap este visszatert. koszi a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!