Nektek már volt eléggé hülye és nevetséges álmotok? Többi lent
Hát én sorolhatnám ezerrel, hogy mi minden baromságot álmodtam pl. sötét volt körülöttem mindenhol, és volt két kocka, egy kisebb meg egy nagyobb, ami a levegőben imbolygott, és felülről világította meg a fény a kockákat, a lényeg az volt, hogy én és valaki, ezeken a kockákon voltunk, ami szédelgett össze vissza, egyensúlyozni kellett rajta, mert ha leestél, akkor meghaltál, hát persze h én leestem, és utána fel is keltem.
2. Keresztanyámnál voltunk, ő a kisváros legszélén lakik, mögötte szántóföld van. Bent néztük a tv-t, azon belül a híreket, és a hírekben azt közölték, hogy mindenki mennyen az ablakhoz. Kimentem az ablakohoz, és ilyen apró világító kék pontok jöttek át a falon, majd kimentem az udvarra, hogy jobban lássam, és elkezdtek az égből hullani kis meteoritok helyett kocsik... xDDDD aztán a ház mögött ami van szántófölt, ott egy kisebb tavacska volt, egyszer csak egy nagy meteorit csapódik bele, és csak egy apró hullámot lökött meg a vízből.
3. anyám ment dolgozni, 2 perc után mentem utána, a járdán mentünk, és a körülöttünk lévő házakban mindenhol kertipartiztak a dínószauruszok, beszélgettek, egyszer csak jött egy nagy tirex, az út alatt volt egy kis lyuk, ahová anyámmal bebújtunk és ennnyi :D
4. elmentem valahová egy másik városba, és mire haza tértem a kisvárosomba, az egész város lávában állt, és én megkóstoltam a lávát xDDD
5. Álmodtatok már szellemekkel?
bátyámmal voltunk egy kis faházban, aztán valami szellemet érzékeltem, mintha megfogott volna, gyorsan a bátyámhoz bújtam, mikor ő aludt, és a szellem a takarót akarta lerángatni rólam, de én nem engedtem.
remélem ennyi elég volt :DDDDDDDDD
nem hiszem, hogy nálam bárki is nagyobb hülyeséget tudna álmodni :D
én egyszer azt álmodtam, hogy a mögöttünk lévő telken még nem volt megépülve a hátsószomszéd háza csak ilyen váz volt ott és mi valamit épp csináltunk szüleimmel meg tesómmal a "tetőn" és láttam, hogy egy csomó zombi özönlik ide és valami kis kútszerű valamin jutottunk mi is a tetőre és gyorsan bezártuk az ajtót, mert a zombik fel akartak mászni oda, ahol mi voltunk. szóval tisztára olyan volt, mint a Walking Dead-ben. és utána ott álltunk a nappalinkban és itt volt másik nővérem meg a férje is, a férje meg valahonnan szerzett egy csomó fegyvert, hogy le tudjuk lőni a zombikat és megint özönlött valahonnan egy csomó élőhalott és pár már be is jutott a kertünkbe és már nem messze voltak az ajtótól, én meg mondtam nővérem férjének, hogy adjon egy pisztolyt, hogy gyakoroljak és bejött épp az ajtón egy zombi és azt akartam lelőni, de valamiért nem tudtam eltalálni, mert céloztam a fejére és így tök máshol találtam el, közbe az meg jött oda hozzám, hogy megegyen és elkezdtem ordibálni anyáméknak, hogy csináljanak már valamit, mert nem tudom megölni és mindjárt megharap, ők meg így nagyban nézték végig, ahogy szétmarcangol. aztán mintha mi se történt volna, valamiért átmentünk a szomszédunkhoz, szerintem kajáért vagy ilyesmi és mikor jöttünk vissza a házunkba, megint láttuk, hogy egy ilyen kisvárosnyi zombi közeledik a házunk felé és mondtam anyáméknak, hogy menjünk be gyorsan a házba, erre anyám meg nővérem így leálltak előttem az ajtóban beszélgetni és közbe a zombik már jöttek befelé a kapun, én meg ott ordibáltam már nekik, hogy ne álljanak már meg az ajtóban b sszameg, mindjárt idejönnek a zombik és mindenkit megölnek -.- aztán az utolsó pillanatban hajlandóak voltak megmozdulni és majdnem elkapott egy zombi és mikor jöttek befelé, a kezétől nem tudtam bezárni az ajtót és egy kis vajazókéssel levágtam a karját Xdd ezután eltelt egy kis idő és hirtelen csak úgy elmúlt a zombijárvány és láttam, hogy ilyen iskolabuszban viszik a gyerekeket iskolába meg minden, én is elmentem a suliba és ott volt az egyik lány az osztályból és neki mondtam, hogy azért ez felháborító, hogy elvárják, hogy iskolába jöjjünk, meg minden, amikor csomóan elvesztették a szüleiket és még gyászolnak meg minden. aztán megjelent egyik barátnőm is az osztályból, aki mesélte, hogy az apukája azzal foglalkozik, hogy megvizsgálja, hogy egyes emberek hogy zuhanyoznak o.o és kérdezte, hogy ki akarom-e próbálni o.o én meg így mondtam, hogy aha ^^ mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne :D úgyhogy elmentem és valahogy a mi fürdőszobánkban voltunk és barátnőm apukája mondta, hogy zuhanyozzunk barátnőmmel együtt, ő meg végignézte ._. aztán így felöltöztem, meg minden és elindultam hazafelé. és amikor kimentem az ajtón, ilyen kis kapu izék voltak és ilyen össze-vissza tekergőző korlát, hogy alig lehessen bemenni és ott volt Barney Stinson és nem tudott bemenni az egyik kis kapun én meg segítettem neki XD azután így néztem, mondom még életembe nem jártam itt és azt se tudtam, merre menjek, aztán egyszer csak megpillantottam a volt sulimat, szóval odamentem a buszmegállóba, jött a busz, én felszálltam rá és a következő megállónak az volt a neve, hogy 'Heil Hitler'. én meg ilyen röhögőgörcsben törtem ki kb, hogy ki az az aberrált állat, aki egy buszmegállónak azt a nevet adja, hogy Heil Hitler XD
És itt felkeltem :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!