Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Na ez meg mi a franc volt?...

Na ez meg mi a franc volt? (Eléggé beszartunk rajta)

Figyelt kérdés

Mielôtt leírnám a dolgot, leszögezném: tök szkeptikus vagyok mindenféle szellem, ezo dologgal kapcsolatban. Sosem hittem ilyenekben.

Átmentem az egyik barátnômhöz. Ez ma du. volt. Lementünk a konyhába enni valamit. A sütôben volt a pizza, addig ott ácsorogtunk mert már rohadt éhesek voltunk. Beszélgetünk meg minden, aztán barátnôm egyszer csak azt mondja: mi a szar az? Odanézek és azt láttuk hogy a szék felemelkedik. Na nem nagyon, csak kb. 20-25 centit. De szép lass an emelkedett, aztán egyszer csak visszesett, de nem lassan, hanem hangos koppanással ért földet. Nagyon meglepôdtünk. Barátnôm anyja bejött h mit ejtettünk le (a szék koppanására hitte azt). Mi persze rávágtuk h 'semmit', még mi magunk se hittük el ezt az egészet. Aztán nézzük a széket, fel is emeltük, de akkor már semmi. Mielôtt még valaki fake-ezni kezdene, jobb dolgom is van annál mint hogy ilyeneket találjak ki. Értelmes válaszokat kérek, mint mondtam szkeptikus vagyok, nehezen hiszem el a 'biztos egy szellem volt' választ. Mondjuk már én sem tudom mit higyjek el ezek után. Szerintetek?

2013. nov. 12. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne hazudj, kérlek mond meg őszintén, ugyan mi jobb dolgod lenne annál, minthogy ilyeneket irogass? talán matekoznál helyette vagy mi? Ne játszd meg magad, csak hazudsz, nem emelkedett föl semmilyen szék.
2013. nov. 14. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Magamból indulok ki, valahogy nekem nem lenne kedvem ilyen hülyeségeket kitalálni. Volt már egyszer egy "szellemes" élményem azóta hiszek a szellemekben. Ez a szék történet kicsit olyan...hát hogy is mondjam, olyan zavaros. Csak úgy, simán felemelkedik? Ha szellem lennék nem ilyen módon hívnám fel magamra a figyelmet. Ez olyan furcsa. A válaszolókról nem is beszélve. (Nameg a kérdezô se kutya.)
2013. nov. 14. 21:35
 13/15 Valami lány válasza:
11 -es huzzá el ha komolyan nemérdekel mert minket meg te nem érdekelsz xD
2013. nov. 18. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Lehet poltergeist jelenség :T .. Amikor maguktól mozognak a dolgok. Azóta nem volt semmi szokatlan? O.o

[link]

2013. nov. 18. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:

"11 -es huzzá el ha komolyan nemérdekel mert minket meg te nem érdekelsz xD"

Ezért most megfoglak dugni.

2013. nov. 19. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!