Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Űrlények, szellemek vagy mi a...

Űrlények, szellemek vagy mi a franc lehet?

Figyelt kérdés

Sokszor érzem azt, mikor lefekszem aludni, hogy más is van a szobában rajtam kívül, körbe nézek de semmi. Érdekes, nem hiszek ilyen szellemes dolgokban de azért néha elgondolkodtató és bizarr.

Tegnap mikor felkeltem, lábnyomok voltak az ágyam körül, de sehol máshol, este nem volt. Nem vagyok alvajáró, nem vagyok fogyatékos se más...

2013. ápr. 25. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Ezek biztos reptoidok vagy krixkraxiak voltak, harci álcázóval és azért nem láttad őket
2013. ápr. 25. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

úgy látom megint én leszek az első értelmes válaszoló....

na szóval...ezzel az érzéssel nem vagy egyedül ha így érzed akkor fordulj a fal felé nyakig takarózz be az engem személy szerint megnyugtat ^^

este ne teljesen sötétbe aludj (én pl nem húzom el a függönyt hogy a hold besüssön)

és azért ez pár fokkal javít az érzésen....de amúgy a helyszín aurájától is függ :3

az előző házunkban mindig féltem és rossz érzésem volt....itt nagyon ritkán van olyan érzés :3

2013. ápr. 26. 14:01
 3/6 anonim válasza:
3 betű, l-el kezdődik és "d" a vége
2013. ápr. 27. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Lehet feltalálták a nanoruhát és a szobádban teszteli az amerikai hadsereg az álcamódot am viccet félretéve ha nem szabadulsz az érzéstől hívjatok egy papot
2013. ápr. 27. 20:32
 5/6 anonim válasza:
34%
A pókszindrómások is megérzik ha egy pók van a közelükben, úgy érzik "nézi" őket.
2013. máj. 5. 20:54
 6/6 anonim válasza:
29%

lehet hogy csubákká volt

[link]

2013. máj. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!