Szerintetek mi a franc lehet ez? (bővebben lent)
unokatesóm mindig azt mondja, hogy ez a srác a leges legjobb barátja, és hogy nagyon fontos neki, szerintem egyébként tetszenek is egymásnak, de annyira nem akarok belemászni a magánéletébe (egyébként az unokatesóm is lány).
Utolsó válaszoló köszönöm az értelmes választ :)
Mondjátok meg legyetek oly szívesek ti akik szét barmoljátok ezeket a kérdéseket mit élveztek benne?
Senkinek nem kötelező hinnie semmibe! De ez nem jelenti azt, hogy szét lehet barmolni egy kérdést.
Ha válaszolni akarsz akkor tedd meg de tartsd be a tiszteletet legalább az emretársad iránt.
Én se hittem annó sokmindenben, pl nem hittem azt, hogy sebezhető vagyok, nem hittem azt, hogy történhetnek olyan dolgok amelyek megváltoztatnak egy egész életre,nem hittem azt, hogy léteznek olyan erők amelyek ellen az egész emberiség fegyver arzenálja nem elég, hogy legyőzze;- de tévedtem!
Ma ha egy feketemacska elfingja magát már gyanakodva nézem és védem a hátamat. Ne higgyétek, hogy csak ti vagytok, főleg azt ne, hogy ti vagytok a világ közepe, mert tévedtek!
A "mumus" ott van a szekrénybe és röhög a markába, és szedi az áldozatait.
Nem olyan egyszerű ez gyerekek ahogy ti azt elképzelitek.
De ti tudjátok, felnőttek vagytok de viselkedjetek ha megkérhetlek szépen.
Én már nem vagyok tizen éves de még harmincad éves sem, és van pár olyan dolog a hátam mögött amit nem kívánok egyikőtöknek sem, és ezt nagyon komolyan mondom!
Ajánlom magamat!
Isten óvjon benneteket!
7-es nem mi vagyunk a világ közepe.
De te ezel amit irtál oda helyezted magad (mint ahogy te mondod rám) .
Valószinű hogy lepontoznak de Isten óvjon hogy olyat irjak hogy megértsétek de a szép szobol eddig soha nem hittek az ezotéria hivők.
De van egy gond.
Felkel nölni és ileszkedni a társadalomba.
Mert ha ezek maradtok 1-20as skálán vagy betegek.
Akkor nem sokra viszik.
Kamu jósok meg médiumok heje foglalt azért kell a müsor hogy megéljenek, ismétlem hgy MEGÉLJENEK nincs ott profi aki ilyet dolgozik csak a túlélés. Akik ezekbe szerepel az gyakran nem e éhező volt.
Istenem akkor ne beszéljünk a többiröl.
Jó hinni . szép dolog , de azt templomba kell!!
Szerinted kiírtam volna ezt a kérdést, ha kamu lenne?
1lehet hogy csak palira vesznek.
2lehet hogy te veszel itt palira mindenkit.
És a válaszomal azt akartam írni hogy először észerű dolgokra gondolj és ne kiált egyből természet feletit.
Szerintetek mi a franc lehet ez? (bővebben lent)
1 te kérdezted és én szembesitelek a valoságal.
2ide mindenki irhat nincs kitüzve "szkeptikusok nem irhatnak(szemétség is lenne)
És ha "szkeptikusok nem irhatnak" akkor nem is akarsz segitséget mert elutasitod.
Kérlek irj ram privátba akarok neked segiteni de ahoz neked is kell.
Egykor énis ezo hivő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!