Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi a franc lehet...

Szerintetek mi a franc lehet ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
előre szólok, hogy ez egyáltalán nem kamu, tehát tessék nyugodtan komolyan venni. Ilyennel biztosan nem viccelődnék. A minap volt nálam unokatesóm (15 éves) és elmesélte, hogy pár napja szinte minden egyes nap akár többször is lát egy fekete kapucnis srácot, akinek véresek a kezei és egy kést szorongat és azt suttogja neki, hogy "Ne tedd meg". Unokatesóm nem drogozik, meg semmi ilyesmi. Azt mondta nekem, hogy a srácnak teljesen olyan arca van, mint a legjobb barátjának csak éppenséggel nincs rajta szemüveg. Nagyon megijedtem. Mi a fene lehet ez? Könyörgöm vegyétek komolyan, nem vicc.
2015. júl. 3. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves hydra2001, 7-es válaszoló vagyok.

Zöld kezet kaptál tőlem, és tudod miért?

Azért mert egyetlen egy valamiben igazat kell adnom neked;

"Kamu jósok meg médiumok heje foglalt azért kell a müsor hogy megéljenek, ismétlem hgy MEGÉLJENEK nincs ott profi aki ilyet dolgozik csak a túlélés."

ezért.

Leírok neked egy történetet.

Volt két ortodox szerzetes, egy öreg és bölcs,meg egy fiatal és oktalan.

A fiatal hírnévre vágyott és mindenkit a közeli faluból magához csábított és azt híresztelte, hogy ő egy profi ördögűző és bárki fordulhat hozzá mert ő aztán végez a sátán fattyával.

Egy idő után az emberek nagyon megváltoztak, és minden egyes embernek kezdtek gondjai lenni a minden napokban, betegségek, tönkre ment életek,álmatlan éjszakák, félelmek és stb.

Mindez idő alatt az öreg és bölcs szerzetes visszavonulva élte az egyszerű életét folyamatos imádságban.

Egy napon a fiatal szerzetes amikor már érezte, hogy hibát követett el, az öreghez fordult segítségért.

De mielött elmondta volna, hogy mi a gondja, az öreg megszólalt:

-Vajon te lennél az a Szent Antal aki ördögöket űz?

A fiatal szerzetes szégyenkezve lesütött szemekkel és nagyon hallkan annyit mondott, hogy;

-Nem, nem én vagyok.

az öreg;

-Nos ha nem te vagy akkor miért zavarod meg a tisztátlan lelkeket ördögűzéseddel, és azután az áldozatokat ott hagyod szenvedésben a démonok kezében?

Jól figyelj amit most mondani fogok-folytatta az öreg- nagyon nagy bűnnek számít amit napjainkban nagyon sokan elkövetnek, hogy önmagukat szentelik fel ördögűzőnek meg szentnek, és nagy sokaság előtt végeznek ördögűző szertartásokat.

Te nem tanultad meg, hogy ezt nem szabad, mert az egészséges embereket is akik jelen vannak megfertőzheti a tisztátlan lélek!?

Tán nem tanultad meg azt, hogy önmagadat is veszélyben sodorhatod oktalanságod és nagyravágyásod miatt!?

Jól figyelj hát mert fiatal vagy!- nem azt mondom, hogy ezután ne olvastassanak hangosan védő imák, hanem azt mondom, hogy mikor szemtől szemben állsz a tisztátlan lélekkel, nagyon nagy határozottsággal de alázattal és legfőképpen csendben olvasd az ördögűző imát, mert ő akkor is hallani fogja az Isten Nevét ami ellen nincs hatalma.

Az öreg neve:

(Anastasios Sotirios Tzavaras megh.1999 az Athos hegyen)

Na szóval kedves hydra nem az a lényeg, hogy te nem hiszel, nem az a lényeg, hogy még melletted egy milliárd ember nem hisz, hanem az a lényeg ami történik napjainkban.

Meghívott tisztátlan lelkek, bezáratlan átjárók, a sok önmagát médiumnak, jósnak nevező egyén tudatlanságának a következményeit látjuk akár még itt is az ezo kategóriában.

Megválaszolatlan kérdések, véget nem érő viták és úgy tovább.

Ezért lettem egy kicsit dühös tegnap este, nem azért mert nem hisznek hanem azért mert semmibe veszik néhányan a másik ember hitét és lelki világát.

Megfigyelésem alapján ide 5 ember közül 4 azért jár fel, hogy szórakozzon, és nem azért, hogy segítsen ember társán, a válaszaival, hanem azért, hogy még egy jó nagyot bele rughasson.

Mond meg te őszintén, hogy ez milyen viselkedés?

Nem mondom azt, hogy minden egyes feltett kérdésnek van valóság alapja, de mi van akkor ha 10 kérdésből egy igaz?

Belegondoltál, hogy mik lehetnek a következményei?

Ja megfeledkeztem te nem hiszel, de az aki ezt teszi hisz benned és meglepődnél, hogy ő mennyire nagyon hisz!

És nem!-én nem vagyok a világ közepe.

Én csak egy egyszerű ember vagyok, élem az egyszerű életemet távól a "világtól", egyedüli összeköttetésem a világgal ez a gép amiről most írok.

Nem vagyok médium, nem vagyok jós, nem vagyok boszorkány de még varázsló sem, csak egy egyszerű ember akit ezelőtt 30 éve megérintett a gonosz.

Nem élek luxus villában, mégcsak biciklim sincsen, de van szamaram és vannak kecskéim akik megadják mindazt amire szükségem van.

Mint látod nagyon távol áll tőlem a világ közepe. :)

Ezt az életmódot én választottam, és nem azért mert nem lett volna lehetőségem másképp élni, hanem azért mert 6 évvel ezelőtt így döntöttem.

Tehát még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy nem az számítt, hogy rajtad kívül még egymilliárd ember nem hisz, hanem az számít, hogy "ők" hisznek bennetek és nagyon nagy vehemenciával és odaadással teljesítik a kiszabott parancsokat. És ha egy kicsit nyitottabb szemmel követed a mai világunk előre haladását, akkor te is meg fogod látni őket.

Isten áldjon!

2015. júl. 4. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es ez hasonló mint aki farkas kiáltot.

Hiszek Istenbe és az ördög űzéstöl távol állok de

"Ha Isten velünk , kicsoda ellenünk"

Az életmodod tisztelem meg téged tudom hogy hiszel de gyakran amit megmagyarázhatatlanak találnak az már démon,szelem. Ahejet hogy átgondolnák jól.

2015. júl. 4. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves hydra :)

"Ha Isten velünk, kicsoda ellenünk"

Na pontosan ezt igyekszem én is "helyretenni".

Csak ennyit szerettem volna mondani, remélem megérted, hogy mire célzok.

Jó éjt!

2015. júl. 5. 01:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Viszont bár reggel van.
2015. júl. 5. 13:45
 15/16 Skelita válasza:
Lehet, hogy a srác valami rosszba akarja belerángatni az unokatestvéred - bár mindig is élénk volt a fantáziám, most csak találgatni lehet - esetleg a srác igazából teljesen más arcát mutatja a lánynak, mint amilyen valójában. Vagy csak egyszerűen képzelődött.
2015. júl. 5. 19:57
 16/16 volus ***** válasza:

Ez a valami csak azt a személyt utánozza, akiben az uncsi tesód megbízik,pusztán a szimpátia és hihetőség kedvéért.

A rokon valamire készül, vagy valamit tenni fog, amit a lény megjelenési körülménye méltóképpen szimbolizál,de valószínűleg ennyire képes ebben a síkban. Lenne egy elvetemültebb verzióm is,de az már nagyon elvont.

2015. júl. 15. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!