Mi lehet az oka, hogy másodpercekre előre megérzem a jövőt?
Figyelt kérdés
A leggyorsabb példa ami eszembe jut az az,hogy mikor a tanár választ egy felelőt akkor 90%-ban arra a személyre gondolok éppen.Ha pedig én vagyok az,akkor nyomasztó érzés tölt el és tudom hogy én leszek.Ez valami képesség lenne? Mert én nem nagyon hiszek az ilyenekben,de hát tényleg igaznak bizonyult. Szerintetek?2015. febr. 14. 16:19
21/24 anonim válasza:
Ez csak megérzés, nekem is volt már, hogy órán amikor a tanár feleltetni akart valakit, akkor már szinte biztos voltam benne, hogy én leszek, és én is lettem.
22/24 anonim válasza:
Igen, bár írta, hogy nem hisz ilyenekben, valszeg azért pontozott le, mert gondolom egyesek szerint túlzottan unatkozok éjszaka és nincs jobb dolgom mint nekik kamuzni vagy nem tudom :)
23/24 anonim válasza:
Tegnap azt álmodtam, hogy egy Kitti nevű lánnyal szexelek aki szőke volt. Tegnap délután vonaton utaztam és a helyjegyem egy Kitti nevű szőke ismeretlen lány mellé szólt. Ősszejöttünk nagyon... Megérzésem ritkám van de intuitív álmom 1-2havonta ami 100% bejön.
24/24 anonim válasza:
hááát! figyi!! onnan tudhatod hogy benyitnak a szobádba!!!!! ...... hogy benyitnak. ja de most komolyan! ha kozeledik vki felé azt meg lehet hallani. de a tobbire nem tok semmit mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!