Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi lehet az oka, hogy másodper...

Mi lehet az oka, hogy másodpercekre előre megérzem a jövőt?

Figyelt kérdés
A leggyorsabb példa ami eszembe jut az az,hogy mikor a tanár választ egy felelőt akkor 90%-ban arra a személyre gondolok éppen.Ha pedig én vagyok az,akkor nyomasztó érzés tölt el és tudom hogy én leszek.Ez valami képesség lenne? Mert én nem nagyon hiszek az ilyenekben,de hát tényleg igaznak bizonyult. Szerintetek?
2015. febr. 14. 16:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Persze. Ez a "tudom ki felel a következő órán" képesség. Te vagy a kiválasztott.
2015. febr. 14. 16:40
 2/24 Ozmium42 ***** válasza:
72%

Van egy elméletem.

Felelés előtt az egész osztály arra gondol, hogy ki lesz majd, aki felel. Néhányan magukra gondolnak, néhányan másra. Tovább megyek, minden nap, minden órán, amelyiken felelés van, minden osztályban, minden magyar nyelvű diák erre gondol. Statisztikailag nagy a valószínűsége, hogy e népes táborból lesznek olyan, akik jól tippelnek, és olyanok is, akkor sorozatban tippelnek jól. Ezek megkérdezik a gyakorikérdéseken, hogy különleges képességük van-e. Szerintem nem, csak ők azok a teljes sokaságból, akik jól tippeltek. A jól tippelés esélye annál nagyobb, minél többen lefeleltek már korábban, így nem lehetnek felelők.

2015. febr. 14. 16:46
 3/24 anonim ***** válasza:
40%
Én ha mondogatom a nevem, akkor nagy eséllyel nem én fogok felelni
2015. febr. 14. 17:27
 4/24 anonim ***** válasza:
48%

Ez is a hatodik érzék körébe tartozik, kinél erősebb, kinél gyengébb.

[link]

2015. febr. 14. 17:56
 5/24 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes választ.!

Aki meg nem hiszi el,ne higgye,de nem kell ilyen "mókás" kommenteket írni.

2015. febr. 14. 18:15
 6/24 anonim ***** válasza:

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúha, másodpercekre?! Nem semmi!!

Egyébként előfordul az ilyen. Egy osztálytársam anno még az órák közötti szünetben megjósolta azt a 3 embert, akik felelni fognak, és tényleg ők feleltek, mind a hárman, és senki más rajtuk kívül.

Következő órán mindenki kérdezgette tőle, hogy ezen az órán kik fognak felelni, de már nem jött be. És később sem. :)

A 90% megállapításánál meg csak gondolom a hasadra csaptál, és nem vezetsz erről pontos statisztikát.

2015. febr. 14. 18:45
 7/24 A kérdező kommentje:
nem vezetek pontos statisztikát de 10-ből kb 9 szer megérzem.És nem konkrétan a felelésről van szó,csak egy példa volt.
2015. febr. 14. 19:14
 8/24 A kérdező kommentje:
Ilyen példa még,hogy érzem hogyha be fognak nyitni a szobámba.De ezt az érzést is csak kb 4-5 mp-el a történés előtt érzem
2015. febr. 14. 19:16
 9/24 anonim ***** válasza:
ne aggódj, én még azt is látom a jövőben, hogy ki kinek lesz a párja, milyen ember, ki lesz az én párom, aki milyen ember...stb :)
2015. febr. 14. 19:26
 10/24 anonim ***** válasza:
50%
szerintem 4-5 másodperccel korábban már bőven lehet hallani a lépteket :D
2015. febr. 14. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!