Mi lehet az oka, hogy másodpercekre előre megérzem a jövőt?
Figyelt kérdés
A leggyorsabb példa ami eszembe jut az az,hogy mikor a tanár választ egy felelőt akkor 90%-ban arra a személyre gondolok éppen.Ha pedig én vagyok az,akkor nyomasztó érzés tölt el és tudom hogy én leszek.Ez valami képesség lenne? Mert én nem nagyon hiszek az ilyenekben,de hát tényleg igaznak bizonyult. Szerintetek?2015. febr. 14. 16:19
11/24 anonim válasza:
Szerintem te vagy az új Nicolas Cage :D
Ajánlom figyelmedbe a Next - A holnap a múlté c. filmet :D
12/24 A kérdező kommentje:
De azt nem tudhatod hogy benyit e az illető vagy sem.Ha csak elmegy a szoba előtt semmit sem érzek.
2015. febr. 14. 19:32
13/24 anonim válasza:
Én azt éreztem meg előre, melyik tételeket fogom kihúzni töri érettségin, nem voltak megjelölve a lapok, és nem volt megbeszélve sem, ráadásul az elsők között mentem be vizsgázni, szóval még sok variáció volt.
14/24 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen nem is 1x . Két pl-t tudnák most megemlíteni , az egyik mikor megcsörrent apukám telefonja és beugrott egy kép az unokatesómról és egy korházi szobáról, erre apukám fölvette a telefon és mikor lerakta kérdeztem mi történt. Ő meg mondta ,hogy az unokatesóm ,korházba került. A másik az az ,hogy voltam zumbázni,és szünet volt és ugye ittam mert kifáradtam és aztán a vizet visszaraktam a táskámba , feláltam ,hogy mennyek visza ,és elkapott egy érzés ,hogy nem csuktam be rendesen az üveget ezért visszamentem és az egész táskám csuron víz volt....
15/24 anonim válasza:
Jók a megérzéseid! Ezt akár fejlesztheted is ha akarod, pl. póker vagy valamilyen kártyával. Valakit kérj meg, hogy egy kártyát a pakliból mutasson fel neked természetesen a hátoldalát! neked pedig ki kell találnod a megérzésedre hallgatva hogy fekete vagy piros. Ha nagyon jól megy, akár az alakzatokra is tippelhetsz, vagy a számra. Sok sikert! :-)
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 14. 22:34
17/24 anonim válasza:
Azért gondolsz arra a személyre, mert a gondolatok, álmok, belső lelki képek mind kivetülnek egy mentális síkra, ami fizikailag is kivetül az adott helyen... Ha te épp a közelben vagy, akkor beterít téged is,vagy ha kicsit messzebb vagy, akkor nem beterít, hanem láthatod és érzékelheted. Amit leírtál példa, az nem jövőérzékelés, hanem szándék, illetve belső kép avagy gondolat. Ha többet írsz, más példákat, azt már meg lehet vizsgálni, hogy jövőérzékelés-e.
18/24 anonim válasza:
Én azt jósólom hogy 5 másodperc múlva pislogok majd egyet
19/24 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy a lepontozók mi alapján tekintenek haszontalannak egy választ, ha valaki a saját tapasztalataiból mesél el valamilyen esetet? Attól, hogy mással nem történt ilyen, még nem jelenti azt, hogy nem is történhet. De kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb örömötök az életben!
20/24 anonim válasza:
Szerintem csak jól következtetsz. Velem is ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!