Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mik ezek az egybeesések?

Mik ezek az egybeesések?

Figyelt kérdés

Folyamatos motivációk interneten, újságokban, TV-kben. Éljünk egészségen. Kevesebb sóval, zsírral, cukorral együnk.

Mozogjunk sokat.

Én már ettem egészséges kaját, levest (amit az Unió előírt), amiben se só, se cukor, se zsír nem volt. Fertelmesen ízetlen sz*r. És ezektől nem lakik jól az ember. Mert egy kis biológia: Ha a nyelv ízlelőbimbói nem érzik az ízt, akkor az információt nem úgy juttassa el a gyomorba.

Összefogások. És, hogy fogadjuk el a zsidókat, romákat, melegeket, leszbikusokat. Ezeket a műsorokba építik bele.

Nem tűnik fel egyik sem? Akkor hol éltek ti?

2014. ápr. 14. 20:52
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
a menzán egészségesen főznek. pff. rizs, (sótlan) krumpli és ponáalj nagyságú túlfűszerezett hús. (blöeee)
2014. máj. 8. 10:24
 42/42 anonim válasza:
poháralj, bocs elírtam
2014. máj. 8. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!