Ilyen "egybeesések" szoktak veletek történni?
Figyelt kérdés
Pl. olvasok egy szöveget egy weblapon, és a háttérben a tévében menő filmben éppen azt a szót mondják ki, amit éppen olvasok, pont ugyanakkor.
Számokkal is gyakran előfordul, hogy ugyanabban a pillanatban két helyről jut el a tudatomhoz ugyanaz a szám.
2011. jún. 12. 23:09
1/19 anonim válasza:
Érdekes. Van valami ilyesmi, amit szinkronicitásnak hívnak, de talán azt tágabb értelemben használják "véletlen" egybeesésekre.
2/19 anonim válasza:
igen , velem nagyon sokszor. de szerintem csak jobban figyelek az ilyenekre, vagy több helyre egyszerre. :)
4/19 anonim válasza:
Nekem ilyen csak egyszer voltxD
Pont akkor gondoltam a Z.Jimmyre,hogy milyen hülye volt,meg hogy én soha nem lennék öngyilkos.Erre a tévében megszólalt pont az ő zenéje.-.-
6/19 anonim válasza:
Mint már elhangzott, szinkronicitás a jelenség neve. Jung bácsi is foglalkozott vele.
7/19 anonim válasza:
Sokminden előfordult már velem,de annyimindenre gondolok,hogy a nagy számok törvénye alapján evidens,báttya!
8/19 anonim válasza:
Érdekes, de van ilyen.
Saját sztori: az első munkahelyemen volt flottás mobilunk. 823-mal kezdődött minden szám. Szerettem ott dolgozni, de sajnos leépítés miatt el kellett jönnöm, ennek már 5 éve. A mai napig majd' mindennap akaratlanul is rápillantok az órára: vagy 08,23-kor, vagy 18,23-kor... :-)
9/19 anonim válasza:
Semmi extra. Gondolj bele, hányszor van olyan, amikor nincs ilyen? Az esetek 99,9999%-ában. Viszont mivel az az átlag, nem tűnik fel. Egyszer összejön és rögtön feltűnik. Nem jó dolog ebből általánosságokat gyártani
10/19 anonim válasza:
Nekem is van sokszor olyan, hogy éppen beszélgetek valakivel és a tévében épp akkor mondják ki ugyanazt a szót, vagy valami kis késéssel. Én az ilyeneken csak nevetni szoktam, szerintem ez inkább vicces, mint természetfeletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!