Mik ezek az egybeesések?
Folyamatos motivációk interneten, újságokban, TV-kben. Éljünk egészségen. Kevesebb sóval, zsírral, cukorral együnk.
Mozogjunk sokat.
Én már ettem egészséges kaját, levest (amit az Unió előírt), amiben se só, se cukor, se zsír nem volt. Fertelmesen ízetlen sz*r. És ezektől nem lakik jól az ember. Mert egy kis biológia: Ha a nyelv ízlelőbimbói nem érzik az ízt, akkor az információt nem úgy juttassa el a gyomorba.
Összefogások. És, hogy fogadjuk el a zsidókat, romákat, melegeket, leszbikusokat. Ezeket a műsorokba építik bele.
Nem tűnik fel egyik sem? Akkor hol éltek ti?
én nem tudom, de a gyomrom éhes, és belerakok pár karika kolbászt és egy szelet sonkát, de csak háztájiból.
a karaj kenyeret meg megkenem kolbászból kisült zsírral, hogy jobban csússzon.
nem tudom erre mit mondana az unio, de pár éve még ez volt természetes, most meg ilyen hülyeségekkel tömik szegény kisgyerekek agyát.
"És, hogy fogadjuk el a zsidókat, romákat, melegeket, leszbikusokat. Ezeket a műsorokba építik bele."
Mert a kirekesztés rossz és helytelen dolog.
" Folyamatos motivációk interneten, újságokban, TV-kben. Éljünk egészségen. Kevesebb sóval, zsírral, cukorral együnk. "
Mert mondjuk ez tesz egészségtelenné.
"Mozogjunk sokat. "
Felőlem tespedhetsz egész nap a számítógép előtt is, az csak neked árt.
"Én már ettem egészséges kaját, levest (amit az Unió előírt), amiben se só, se cukor, se zsír nem volt. "
Hát akkor nagyon félreértelmezted az egészet. Nem azt TANÁCSOLJÁK, hogy ne vigyél be létfontosságú tápanyagokat, hanem azt, hogy ne tömd kétpofára magad mekis kajával. Ajánlom hogy fordulj dietetikushoz.
"Összefogások."
Miért, te szét akarod húzni a társadalmat? Rávilágítanál, hogy az összefogások miért rosszak?
"És, hogy fogadjuk el a zsidókat,"
A zsidók egy vallási népcsoport. Egyetlen bűnük, hogy az őseink kirekesztették őket mindenfajta munkavégzésből, és emiatt csak kereskedni és bankárkodni tudtak. És persze a fagyi visszanyal, mert emiatt jobb üzleti érzékük lett, és most ők vannak a bankok vezetői székében. Az már, hogy emiatt befolyásuk van, lényegtelen. A nem zsidó bankvezetők is manipulatívak, de az is a mi hibánk.
"romákat,"
Szintén az előbbi. Kirekesztettük őket, így semmit nem tudtak csinálni, csak lopni. Nem mondom, hogy mindenkit keblünkre kell ölelni, de általnosítani sem kell. Valakinek ell kell kezdenie a dolgot, és gondolom szerinted nem ők az oksabbak(nem rasszizmusból, csak rávilágításból mondom!).
"melegeket,"
Mert őket miért is kell kirekeszteni? Mert meghagyják a nőket nekünk, és emiatt mi fejlődhetünk tovább? Nem értem, hogy ezzel hol a probléma. De ugyanez megy az aszexuálisokkal. Őket is kirekesztik, az emberek furán néznek rájuk. És miért? Mert nem ugyanolyanok, mint mi. És? Ezzel nekünk tesznek jót. Örülj neki, hogy minden egyes meleg által eggyel több az esélyed arra, hogy barátnőd legyen.
"leszbikusokat"
Szintén a fenti, csak fordítottan. Nekünk mit ártanak?
"Nem tűnik fel egyik sem? Akkor hol éltek ti?"
Nem passzol nagyon ez a passzív-agresszív egyszavas írás, amit lehengerlőnek szánsz, ilyen gyerekes és ostoba felfogással. Majd legközelebb.
Ezek a mostani fiatalok is pénz és divatéhesek lesznek. Meg van nekik minden, azt sem tudják már, hogy viselkedjenek.
Mind a plázákban fog kikötni. Az új Trendi vásárlói generáció.
Ui:
"És a hitet is előtérbe helyezték. Csak figyelni kell. Sajnos az emberek ezeket nem veszik észre, mert már megszoktuk, hogy úgy viselkedünk, amit a média tár elénk."
Legfeljebb te. A hittől távol tartom magam, médiát pedig csak megfontoltan olvasok. Tévét nem nézek, újságból csak az objektív, tudományos cikkeket olvasom. Az internetes cikkeket a fenti mintájára szűröm. És mégsem hiszem azt, hogy a levest nem szabad ízesíteni sóval vagy zsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!