Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mik ezek az egybeesések?

Mik ezek az egybeesések?

Figyelt kérdés

Folyamatos motivációk interneten, újságokban, TV-kben. Éljünk egészségen. Kevesebb sóval, zsírral, cukorral együnk.

Mozogjunk sokat.

Én már ettem egészséges kaját, levest (amit az Unió előírt), amiben se só, se cukor, se zsír nem volt. Fertelmesen ízetlen sz*r. És ezektől nem lakik jól az ember. Mert egy kis biológia: Ha a nyelv ízlelőbimbói nem érzik az ízt, akkor az információt nem úgy juttassa el a gyomorba.

Összefogások. És, hogy fogadjuk el a zsidókat, romákat, melegeket, leszbikusokat. Ezeket a műsorokba építik bele.

Nem tűnik fel egyik sem? Akkor hol éltek ti?

2014. ápr. 14. 20:52
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Nem is kell erre még 5 évet sem várni. Fűnyíró ember, vagy Tron filmbeli emberek leszünk.
2014. ápr. 15. 19:43
 32/42 A kérdező kommentje:
Az egész egészség mizéria azért van, hogy az emberekre jobban ráerőltessék a termékeket, amiket gyártanak. Pénz.
2014. ápr. 15. 20:11
 33/42 A kérdező kommentje:
A pénzre hajtanak! Reklámozzák a multi cégeket, a divatot megállás nélkül. Az okostelefonokat. Az embereknek meg alig van pénze, valamint munkahelye.
2014. ápr. 15. 20:38
 34/42 anonim ***** válasza:

Most már inkább nevetek, mint mérgeskedek az ostobaságod miatt. :D

Mint valami részeg hapek a bárban, akinek random jönnek a gondolatai, és azokat meg gyorsan leírja egy papírra... Te pont a humor kategóriába illesz.

2014. ápr. 15. 21:00
 35/42 A kérdező kommentje:
Nevettek, mert nem látjátok azt, amit eddig leírtam. Mindegyik az Éjjel-Nappal Budapest műsorra tapassza az arcát. Az a menő, a külső tulajdonság. A belső tulajdonság nem létezik.
2014. ápr. 15. 21:08
 36/42 A kérdező kommentje:
Ma az a menő, a meztelen giliszta fenék, meg a fenék fotózás.
2014. ápr. 15. 21:09
 37/42 anonim ***** válasza:

"Nevettek, mert nem látjátok azt, amit eddig leírtam."

Nevetünk, mert funkcionális analfabéta, és emellett idióta vagy.

"Mindegyik az Éjjel-Nappal Budapest műsorra tapassza az arcát."

Meg persze a szánalmas helyesírásodon. "Tapassza" helyett "tapasztja". De ezt már vagy nyolvcanadszorra rontod el. És azon is nevetek, hogy azt hiszed, hogy mindenki azt nézi. Nem, csak a hozzád hasonló idióták. Ja, bocs, te a Barátok Köztöt nézed.

"Az a menő, a külső tulajdonság. A belső tulajdonság nem létezik."

Főleg nálad nem.

"Ma az a menő, a meztelen giliszta fenék, meg a fenék fotózás."

[link]

Legfeljebb ez is az idióták körében. Pl. te.

2014. ápr. 15. 21:16
 38/42 anonim ***** válasza:
Igen van abban igazság, hogy az embereket behálózza a média a reklámokkal ránk erőltetik a termékeiket az Éjjel-Nappal budapestben is azon vannak, hogy jószínben állítják be a leszbikusokat nézz meg regínát tisztára megkedveltem azt a nőszemélyt pedig előtte rasszista voltam vagy ott van miklós a barátok köztből azt akarják nekünk beadagolni, hogy a kutyából nem lesz szalonna vagy ott van peti , aki leukémiás volt és még sorolhatnám befolyásolnak minket én csak azt nem értem mi különbség van a boci csoki és az olcsó csoki között? ránk erőltetik a márkás cuccokat mert most ez a divat csak annyit tehetünk, hogy nem hagyjuk magunkat behálózni és bizony az olcsó sonka is finom. :D
2014. ápr. 15. 21:28
 39/42 anonim ***** válasza:

"Nem tűnik fel egyik sem? Akkor hol éltek ti?"

De, feltűnik. Na és? Engem nem érdekel, ha egy meleg ül le mellém a buszon, csak ne zaklasson. Engem nem zavar, ha egy cigány pénzt kér tőle, csak ne lopjon, vagy ne erőszakkal vegye el. Az sem zavar, ha valaki zsidó vagy akármi. Ahogy az sem érdekel senkit, ha a cigire rá van írva, hogy halált okozhat, és a többség ugyanúgy megeszi a zsíros kajákat is. Ne problémázz ilyeneken, örülj neki, hogy ezek téged nem befolyásolnak.

Viszont az is feltűnik, hogy kötekedni akarsz, és hogy borzasztóan unatkozhatsz.

2014. ápr. 16. 13:11
 40/42 anonim ***** válasza:

"az embereket behálózza a média a reklámokkal ránk erőltetik a termékeiket"

ezért nem nézek tv-t :D

2014. ápr. 16. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!