Creepypasták befojásolják az elménket?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Megláttam ezt a kérdést, és eleinte felkeltette az érdeklődésemet, de ahogy olvastam a hozzászólásokat eléggé nevetségessé vált számomra. Mármint "egy bolond százat csinál" valaki elkezdte mondani, hogy egnézte, így lett rosszul, úgy nem tudott élni, és erre sorra kezdték írni az emberek. Én elég sok creepypastát megnéztem, elolvastam, de nem kezdtem tömegmészárlásba...
Ha hiszel benne, akkor a tested úgy is fog reagálni, mintha megtörténne, vagy hogy is mondjam.
Barátnőm nagyon félt smile.dogtól, ha ránézett a képére remegett. (akaratlanul) És agresszív lett.
Elhitettem vele, hogy nem létezik, ma már ő ijesztget vele, és röhög rajta.
Hát...Nem is tudom.
Én amióta creepypastákat olvasok/nézek kicsit másabb lettem...
Szoktam rángatózni, képzelődni, és ritkán a semmin mosolyogni.
Ez az egész attól függ hogy milyen az ember. Ha bemeséli magának, akkor valószínűleg úgy érzi mint ha befolyásolta volna az elméjét. Például én is így vagyok. Mindig bemesélem magamnak hogy léteznek, elfognak rabolni/megölnek (ezért ne röhögjetek ki).
Van aki csak röhög rajta, mert tudja hogy egy nagy baromság. De az is van hogy csak direkt hiteti el az emberekkel, és akkor így az emberek egy része tényleg el is hiszi és így mesélik be maguknak.
( És most önmagamhoz képest elég komoly voltam.. :) )
Néhánya úgy tartják hogy igen, néhányaj meg nem. Ezt te is el döntheted. Sajnos nem léteznek. Pedig jó lenne... Sokan mondják hogy léteznek, befolyásolhatnak minket... Bármennyire is gondoljuk be hogy léteznek de nem,
vissza a légyegre. A növérem szerint igen be tudják bedolyásolni az elménket, főleg SlenderMan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!