Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Creepypasták befojásolják az...

Creepypasták befojásolják az elménket?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

Megláttam ezt a kérdést, és eleinte felkeltette az érdeklődésemet, de ahogy olvastam a hozzászólásokat eléggé nevetségessé vált számomra. Mármint "egy bolond százat csinál" valaki elkezdte mondani, hogy egnézte, így lett rosszul, úgy nem tudott élni, és erre sorra kezdték írni az emberek. Én elég sok creepypastát megnéztem, elolvastam, de nem kezdtem tömegmészárlásba...

2014. febr. 23. 21:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Nem változtatnak semmit az elménken. Olyan, hogy .CBF nem létezik. Ez a sztori is csak egy creepypasta. Én necsak hogy nézek, hanem fordítok is, és még nem ülök börtönben.
2014. febr. 23. 23:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
a tiédet már befoLYásolta.
2014. febr. 23. 23:03
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Egyetlen egy creepypasta gyakorolHAT hatást. A Grifter. Azt mondják róla hogy sokkoló és trauma ér tőle. Bár lehet hogy mindez csak nagy kamu. :/
2014. febr. 24. 00:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A Grifter szerintem még csak nem is ilyesztő.
2014. febr. 24. 08:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért, láttad a videót??? Ha igen, linkeld be kiváncsiak leszünk rá.
2014. febr. 24. 16:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, képzeld a legendára értettem. A MMG eredetjiét is hiába keresed, mert nem létezik. Mindig azt mondják, hogy létezik, létezik, csak a sok borzalom miatt nem engedi a youtube hogy feltegyék. Persze. Jó kifogás sose rossz.
2014. febr. 24. 19:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos befolyásólják. Én ma több órán át rángatóztam, mikor ezeket a legújabb Creepypasta képeket megláttam !

Érzékenyek és mozgássérülteknek tilos megnézni a legújabb Creepypastákat. A gyártóik fel sem merték tenni az oldalukra [link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 24. 21:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A magyarok már a creepypasta-iparba is betörtek. :)

Viccet félretéve, szerintem a legjobb creepypasták:

-The Rake

-Slender Man

-BOB

-Abandoned by Disney

-Squidward's Suicide

-Dead Bart

-The Grifter

-The Holders

-Smile.jpg

-Polybius

-Candle Cove

2014. febr. 24. 23:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
# 8, 404-est ki ne hagyd !.
2014. febr. 24. 23:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a legjobbak közé sorolnám még a Killer-családot is(jó, persze nem rokonok), Sallyt, és This mant.
2014. febr. 25. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!