Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi lehet a pattanásos bőr...

Mi lehet a pattanásos bőr lelki oka?

Figyelt kérdés
Tavaly lefogytam,tele voltam önbizalommal jol éreztem magam...de aztán egy csunya szakítás eléggé letett és most egy nagy O-nak érzem magam...szinte utálok tükörbe nézni a bőröm pattanásos rosszul érzem magam....mit tegyek,nem akarok így élni...szeretném megváltoztatni a gondolkodásomat...kérlekk segítsetek...

2013. dec. 16. 17:02
1 2
 11/12 James Bandy válasza:
nyugtató, hangulatjavító teákat innék, az segítene a depin, rendbetenné a hormontermélést. macskagyökérteát is innék esténként. Növeli a libidót, női hormonok szintjét és kiegyensúlyoz. Ilyen az orbáncfű is, komló is.
2013. dec. 18. 17:20
 12/12 anonim válasza:
próbálj tisztító kúrákat, mind lelki, mind táplálkozási és arctisztítási szinten is.
2014. jan. 2. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!