Hogyan érhetnék el egy tartós lelki békét?
Rájöttem, hogy mi az én bajom? Nem találom a lelki békémet. Mindig csak azt érzem, hogy elégedetlen vagyok, szomorú vagyok nagyon, ha megbántanak, őrlődöm magamban mindig...stb.
Szeretném megtalálni a lelki békémet! Szeretném elérni azt, hogy nem folyton a múlton rágódjak vagy a jövőre készüljek, hanem éljek végre a jelenben. Szeretném, ha olyan harmóniában élhetnék magammal, hogy ne legyenek képesek arra, hogy engem megbántsanak, hogy leperegjenek rólam az élet nehézségei és a rossz emberek bántásai.
Hogyan érhetem el ezt az életérzést vagy hogyan érhetném el azt az új életmódot, hogy tartósan legyen lelkibékém, nem pedig csak 5 percre, míg meditálok. Jó, a meditáció tényleg megnyugtat, mégsem tartós a hatása.
Akik jószándékúak és értenek mélyebben is a személyiség építéshez, azok kérem adjanak tanácsokat!
Gondoltam már rá, hogy szakemberhez kellene fordulnom, pl. életvezetési tanácsadóhoz, vagy természetgyógyászhoz, fogalmam nincs kihez, de félek, hogy nagyon sok pénzt kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!