Hogy lehet védekezni a lelki bántalmazás ellen?
Őszintén szólva én itt már elgondolkoznék a váláson.
Jogod van boldognak lenni, vele vagy nélküle, csak a gyerekeknek megfelelő megoldást próbáld megkeresni.
Nem járja, hogy lelki terrorban tartson a férjed.
Ha nem kezdesz hirtelen változásba, bele fogsz betegedni.
Lehet hogy egy hobbi, amitben sikeres lehetsz már jó ahhoz hogy vissza szerezd az önbizalmad, de ha a férjed nem változik, nem tudok mást javasolni, csak a válást. Ez így nem élet.
Előző vagyok, most láttam, hogy pici gyerekről van szó.
Itt a gond: nincs időtök egymásra, hát el is távolodtok, lehet hogy a férjed nem is érti az okát, de nagyon zavarja, és csak így tudja kimondani, kinyilatkoztatni.
Egészséges egyensúlyt kellene találnotok a gyerek és önmagatok közt.
Mivel kicsi a gyerek, még nem akkora a baj, mint először gondoltam, de ha máshogy nem, dadussal kellene egy kis időt szakítanotok egymásra.
Sokat is dolgozik,és szinte MINDIG fáradt.Olyan unott mellettem.Viszont azt észrevettem hogy ha olynakor más ember kerül a közelébe(pl. hétvégéken,amikor együtt vagyunk) akkor ujra "normális" lesz,teljesen más. Viszont ha ilyenkor megkérdezem mi a baj,miért ilyen passziv,leorditja a hajamat hogy ő fááááááradt...
Meg is csalt egyszer. Azóta nemtalálom önmagam.Minderre az a magyarázata hogy tul "hisztis" voltam terhesség allatt-után. De ki nem az olyankor????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!