Ki ismeri a Titok c. Könyvet v filmet? Használta e már? Vélemények?
Figyelt kérdés
Én több kis dologban használtam már és egy komolyabb dologban (egyszemély) is. :) és működött! Van itt olyan aki hasonlóképp van ezzel? Ha van arra gondoltam csinálhatnánk egy csoportot és ott megvitatnánk a dolgokat ilyesmi...újabb és újabb emberekkel bővülve...való igaz h én már rég láttam a videot és a könyvet de újra felelevenítem a dolgokat..szóval ki lenne benne a csopba? :)2013. okt. 11. 23:24
51/54 anonim válasza:
Nekem talán ez a legnehezebb. Hiába tudom hogy a gondolatnak teremtő ereje van, ha nem tudom irányítani es észre sem veszem, hogy megint nem létező negatív dolgokon jár az eszem, bevonzva azokat. Tényleg jo lenne ha lenne ra valami technika, hogyan tudjuk irányítani :)
52/54 anonim válasza:
Én teljes mértékben hiszek benne :) történtek is kisebb dolgok de most éppen megakadtam. Szeretnék csatlakozni a csoporthoz ha létezik:)
53/54 anonim válasza:
Nem igazán jött létre a csoport. De en orulnek, ha leírnád a tapasztalataidat ide :) Mit szólsz?
54/54 anonim válasza:
10 éve falom a vonzás törvényét. A Titok működik! Ha valakinek nem működik az azért van,mert varázspálcának hiszi és azonnal, máris akar és mindent... A vonzás törvénye a rezgésekre épül. Ha nem hiszel benne eleve felejtős...ha utána olvasol és keresel a neten akkor tapasztalni fogod, hogy valóban működik a Vonzás Törvénye. Rengeteg tapasztalat van már róla világszerte. Én is oldalakat írtam tele egy időben, már nem írom, csak vonzok... Belső munka az alapja... és nem "kívülről" vonzani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!