Ki ismeri a Titok c. Könyvet v filmet? Használta e már? Vélemények?
Sziasztok!
Bár látom nem mostani ez az ügy, azért én is leírnám a véleményemet. Én ma néztem bele ebbe a filmbe. 20 perc után kikapcsoltam az egészet. Mélységesen felháborított minden kijelentésük. Én eléggé földhöz ragadt ember vagyok. És felvetett bennem jó néhány kérdést ez a "titok". Ápolónő vagyok. Sok szomorú sorsú emberrel találkoztam akik a vállamon sírtak nap mint nap. Akik kínlódva haltak meg, és utána kínlódtak a hozzátartozók is...
Emlékezzetek csak a rengeteg koncentrációs táborok által kivégzett ÁRTATLAN GYERMEKEKRE és emberekre. Gondoljunk rájuk! A csatában elesett katonák 100 ezreire, és azoknak a családjaikra! Milyen értelmetlen halál... És ezt is meglehet magyarázni a bevonzással? Az utolsó vérükig küzdöttek a családjukért az ÉLETÜKÉRT, volt céljuk! Biztos nem ilyen sorsot akartak "bevonzani" senkinek! Megnézném azt az embert aki a vonzás törvényével magyaráz meg mindent, hogy milyen fejet vágna ha egy nap kapná a hírt, hogy a gyermekét elütötte egy kocsi, a férjét szívinfarktus érte. Persze biztos megmagyarázná azzal, hogy ettől féltünk ezért bevonzottuk. És ez kárpótol valakit? Mert engem biztos nem vigasztalna. Ez nem a téma... Ilyenkor aggódunk a szeretteinkért. Ami teljesen normális egy válsághelyzetben (legyen az jóléti vagy egészségügyi). Vannak a gazdagok... Akik azt se tudják mekkora lakást vegyenek a BMW-nek meg a Mercinek. És vannak az éhező kisgyerekek Afrikában meg a többi országokban. Itt mindenkinek van oka keseregni. Csak ez értékrendtől függ, hogy ki min fog. A gazdagok biztos nem azon aggodalmaskodnak, hogy mikor fognak éhen halni, viszont az Afrikai már inkább. Menj oda és magyarázd el nekik is a vonzás törvényét, hogy csináljanak maguknak kaját, meg hogy ne haljanak éhen! Mondd el nekik mosolygós arccal, hogyha a jólétre gondolsz akkor azt befogod vonzani és lesz mit enni adnod a gyerekednek! Kíváncsi lennék mit mondana erre neked. A büdös életbe nem fog jóllakni... És tudod miért? Mert nem ő tehet róla. Napról napra élnek.
Mit is írtak előttem, hány millió példányt adtak el a könyvből? Sokat... Mennyi pénz befolyt a zsebükbe. Én egy ilyen szart se vennék meg! Inkább odaadnám annak az éhezőnek, legalább tudnám, hogy hasznos dologra költöttem. De ahogy írta előttem valaki normális, ez semmi más csak üzlet! Népbutítás folyik emberek. És az olyan emberekből élnek meg akiknek minden baromságot el lehet adni. És ezt a könyvet jó pár millió embernek sikerült eladni. De ahány ember annyiféle gondolkodás mód. Mind másban hiszünk. Nekem nem az volt a célom, hogy bárkit is eltérítsek a hite mellől, csak muszáj volt a felháborodásomat kiírni. Ugyanúgy engem se tudnának meggyőzni erről a "titokról". Az a helyzet, hogy az élet nem erről szól. Az élet igazságtalan... És szerencsés az, akihez kevésbé. Az jobban tud hinni. Az én titkom az, hogy minden fejben dől el! Ti is eldöntötték ezt a fejetekben hogy ez a ti utatok amin járni akartok. Ez a ti "titkotok" amiben hisztek, és amiből erőt merítetek! Mindenkinek megvan a saját kis titka, a saját útja. Amit nem biztos, hogy más is képes lenne követni. Akármilyen meggyőzőek is tudnak lenni. Én hiszek abban, hogy nagyon fontos a hozzáállás mérlege merre billen. Fel kell tudni állni a padlóról. Hinni kell és küzdeni a céljainkért, csakis ez hozhat sikereket és a sikerek hoznak változást. A pozitív gondolatoktól vidámak leszünk, és vidáman sokkal könnyebb az élet! :)
Hát van egy kis kavar a fejben és kicsit össze vissza kapkodsz jó és rossz irányba kedves #34 !!!
Egy: Nézd végig utána mondj véleményt az egészről
Kettő: Nagyon nem értem miért kell a szélsőségekhez hasonlítani "mindent" ?!
Bármennyire is hihetetlen igenis működik a dolog és ha esetleg vetted volna a fáradságot de egyébként a videobol is kiderül h van más mondani valója is! Igaz h elég "alapszinten" taglalja meg ez igazából egy nagyon jó alap egy kezdéshez...szóval a lényeg h többek vagyunk mint hinnénk és többre vagyunk képesek! Úgyhogy gond van a fejbe kedves hozzászóló!
A másik része igen igaz manipulálnak minket és a globális elitre célzok...na ők manipulálnak!!! Ez nem épp olyan...és hozzá teszem működik! nem kell kisarkítani !!!!!
Köszi!
Valaki megpróbálta már visszavonzani az exét? Mi pár hónapja szakítottunk, nagyon jó volt a kapcsolatunk de úgy érezte nem szerelmes, viszont még mindig bizonytalanságot érzek benne. Ha újrakezdenénk, sok mindent máshogy csinálnék, nem hagynám, hogy ellaposodjon megint.
29/n
Szia mindenkinek! :)
En is leirnam a velemenyemet. Kezdenem azzal a jo dologgal, ami velem tortent :) Kb. fel eve arra gondoltam, ha nem fejezem be a rengeteg edesseg zabalasat, el fogok hizni... Igy is lett, felszedtem, vagy 5 kilot. Majd arra gondoltam, ha befejeznem az edessegfalast, visszafogyhatnek. Kb. egy hete nem eszek edesseget es fogytam 1 kilot... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha az ember valamiben hisz es nagyon akarja, akkor tesz erte, ezert valhat valora! Nem azert valik valora, mert gondol ra, hanem azert, mert elhiszi es mivel elhiszi, hogy ez a dolog megvalosithato, tesz erte... Pelda: ha nem mesz el egy filmes valogatasra, csak elkepzelgeted otthon, hogy te sztar vagy, AKARMENNYIRE IS ELED BELE MAGAD, a budos eletbe nem leszel sztar :D Az egesz konyv arrol szol, amirol minden ep elmeju ember tudott eddig is: ha valamit akarsz es teszel erte, az megvalosulhat... Fuuuu basszus, hogy ez mekkora felfedezes es kvantumfizika!!! Nem hiszem el, hogy ebbol valaki milliardos lett... Bar, artani nem art, de ezaltal a konyv altal megteremtett vagyon a vilag egyik legnagyobb pofatlansaga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!