Ki ismeri a Titok c. Könyvet v filmet? Használta e már? Vélemények?
Én kb 100%-ig hiszek benne, sikerült is változtatni az életemen.
Az a baj, h sokszor a rossz is bekövetkezik!
Tereld el a figyelmed a rosszról,mondd azt magadban, hogy áh ez hülyeség és egyből gondolj valami jóra.
Meg ez nem könnyű,tehát ez nem úgy működik hogy gondolsz valamire és meg fog történni amire gondolsz.Vizualizálnod kell és átérezni az érzést,és el is hinni.Mert e nélkül felesleges.
Hát ez nagyon jó...jó kis story k :) jó h ezeket leírtad....velem is történt hihetetlen mint ahogy mindenkivel aki használja :) és ilyenkor hihetetlen az az érzés mikor teljesül...nekem az első tudatos vizualizációm :) úgymondd egy tárgy volt mégpedig...ültem a szobámba a titok c filmet áttanulmányozva és gondolkodtam mit kéne bevonzanom..gondolkodtamés közben bekapcsoltam a tv t ...tovább gondolkodtam és a tv ben old spice reklám volt gondoltam miért ne :D legyen ez a dolog az amit bekell vonzanom :) abban az időben nyári gyakorlatra jártam....kora reggel a buszon már ez járt a fejembe egy old spice dezodor xD gondoltam ugye kis dolgokkal kell kezdenem...hátjó legyen...második nap szintên reggel ugyanúgy vizualizáltam a dezodort...bementem a gyakorlati helyre öltözőben át öltöztem aztán elkezdődött a nap....harmadik nap reggel megint 5perc vizualizáció..megint be gyak helyre bemegyek az öltözőbe és pont az én fülkémnél ott volt azaz old spice amit elképzeltem...sehol máshol csak ott az enyémben xD csak nevettem...hát ezjó mondom..
aztán később még csináltam egyéb vonzásokat de a legmeghatározóbb az utolsó ami már régebben volt...ki mondtam h milyen barátnőt szeretnék magamnak...mert egyszerűen nem találkoztam olyannal aki hosszabb távon megfogott volna és már komoly kapcsolatot kerestem...hát elképzeltem....egy két dolgot vele kapcsolatban :) a lényegesebb dolgokat ki is mondtam haverok előtt egy buliban h mit szeretnék és hogy... :) rövidre zárva :) eltelt egy hónap és szinte besétált az életembe az a csaj akit szerettem volna...és igazából elég véletlen volt az egész és a vizualizációt már akkor nem is csináltam...de mikor megismerkedtünk nyílván valóvá vált minden! :) és csak később esett le h h is történt ezaz egész a vonzással :) és nem hittem h el h ez működik és olyan szint volt nekem h tudtam (tudom) h bármit képesek vagyunk bevonzani.... :)
Ez már régebben történt és meg kell mondjam már nem használom a titkot ezért határiztam el h megnézem újra mert nagyon de nagyon érdemes használni...és igen mostanság énis negatív dolgokat tapasztalom...mikor használtam sokkal jobb volt a helyzet az élet területein! Én magamnak az utolsó vonzásomat tartom szem előtt ha ez sikerült akkor bármi :)
Jó volt olvasni a storyd üdv mndenki
Tessék mondani, ha egy ufót vízionálok, akkor az is megjelenik az égen? Vagy ha azt vízionálom, hogy megnyerem a lottót, vagy megkapok egy havi szinten milliókat fizető állást, azt is megkapom? Ha ez így mind működne, akkor nem kellene már a fél országnak multimilliomosnak, vagy milliárdosnak lennie?
Valahogy ugyanazt a paradoxont érzem itt is, mint amit a jósoknál. Ha egy jóst felhívok, akkor azt várom, hogy azt mondja: "már vártam a hívását, kedves Bernáth Béla", de sajnos ha nem szólok bele a telefonba, még azt sem tudja, hogy férfi, vagy egy nő ül a vonal végén. De biztos működik, ki vagyok én, hogy megítéljem.
"Tessék mondani, ha egy ufót vízionálok, akkor az is megjelenik az égen? Vagy ha azt vízionálom, hogy megnyerem a lottót, vagy megkapok egy havi szinten milliókat fizető állást, azt is megkapom? Ha ez így mind működne, akkor nem kellene már a fél országnak multimilliomosnak, vagy milliárdosnak lennie?
Valahogy ugyanazt a paradoxont érzem itt is, mint amit a jósoknál. Ha egy jóst felhívok, akkor azt várom, hogy azt mondja: "már vártam a hívását, kedves Bernáth Béla", de sajnos ha nem szólok bele a telefonba, még azt sem tudja, hogy férfi, vagy egy nő ül a vonal végén. De biztos működik, ki vagyok én, hogy megítéljem."
Először is kedves válaszoló, nem vízionálás, hanem vizualizáslás, mivel a kettő nem ugyan azt jelenti.Mert ha valaki vizualizál,akkor képileg megjelenít, láthatóvá tesz; elképzel, (képet) fölidéz (maga előtt)...A vízonálás illúziót jelent,látomást.
A lényege a dolognak annyi,hogy jérdésedre válaszoljak,mivel örömmel segítek neked, hogy azért nem milliomos a fél világ, mert a vonzás törvényéhez hozzá tartozik az is hogy amikor vizualizálsz, akkor tested minden porcikájával át kellene érezned azt az érzést,mint például amit egy lottófőnyeremény okozna, no de hol is a gond?...Rendgeteg ember tudat alattija, alapból el van rekedve egy olyan állapotnál,hogy "húú hát kizárt hogy pont én nyerjem meg a lottót", tehát elképzelhetetlennek tartod a lelked mélyén, innentől kezdve,felesleges lottó főnyeremény bevonzásával pocsékolnod az idődet, mert azt meg kell tanulni átérezni,el kell engedni az egót, és el kell engedni azt amiben az ember felnőtt,hogy nézzük ezt a rohanó világot,megjegyezzük a sok roszat,gyilkosságokat,lehetetlenségeket, és ez van ott bet a tudat alattiban jobban,tehát a rossz,amit ki kell tépni, legalább is félre tenni.Mert az ami a múltban történt, az a sok rossz például, az nem te vagy, hanem az te VOLTÁL!Mert a jelenedben ha meg kellene neveznem a múltadat,amitől nem tudsz elszakadni semmilyen téren 100%osan, akkor csak annyit modanék,hogy ezek a dolgok csupán mind a jelenben lecsapódott termékek.Ezeket félre kell tolni.
Tehát kérdezed hogy ugyan az is lehetséges-e hogy megkapj egy havi szinten milliókat fizető állást?Kérdésedre a válaszom, csupán úgyszint egy kérdés lesz:
Ugyan valóban elhinnéd vizualizálásod közben, hogy ez tényleg megtörténhet veled?Ugyan a tudat alattidban, vajon nem mászkálna ott az az erős kétely, hogy úristen milyen lehetetlenségekre gondolok(havi több millió?)?
A választ ugye már te is érzed, tehát nem kell túlzásokba esi, nem hinném hogy nem örülnél akár havi 200.000 forintos fizetésnek vagy akár 300.000 forintosnak, ugye?Tehát ha már havi fizetésről beszélsz,akkor gondolj akkora keresetre, ami számodra sem kiakasztó vagy akár elképzelhetetlen.Érted? Kezdd el a vonzás törvényét kis dolgokkal, tehát kis dolgokkal teszteld le hogy tényleg be bírod e vonzani,például egy pár cipőt, avagy arra gondolni folyton hogy tüsszent elég sokszor egymás után egy ember miközben sétálsz az utcán, stb stb.
A jósokról meg ne is beszéljünk.Elmodom neked is azt amit már egy srácnak elmondtam.
Azt kérdezte a srác:Hogy lehet összeegyeztetni a jóslást és a vonzás törvényét?Mert egy ismerősöm ajánlott a minap egy látót, aki apró részletekkel meg tudja mondani, mire számíthat az ember. Szívesen elmennék én is ehhez a látóhoz, minden bizonnyal remek munkát végez, de gyakorlatilag én a vonzás törvényében hiszek, és nem tudom összeegyeztetni, ha valamire egyszer előre meg van írva, akkor mégsem mi vonzzuk magunkhoz? Valahol úgy vagyok vele, hogy inkább nem is akarom tudni, mit hoz a jövő, úgyis azt, amit magamhoz vonzok. Nem tudom mi okozza a megfutamodásom.. Melyik út a helyesebb, ha előre tudjuk és már nem is próbálkozunk megmásítani dolgokat, vagy ha minden napot újként élünk meg, mit sem tudva arról, mi történhet?
Erre én kérlek szépen,ezt válaszoltam neki:
Jól gondolkodsz kérdező.Egyébként ne menj bele a jóslásba.Kérdezed hogy hogyan lehet összeegyeztetni? Hát én elmondom kedves kérdező:
A vonzás törvényére épül minden, tehát minden ami csak a világon történt, történik, és történni fog.Minden ami körülötted történik,mind te vonzottad be az életbe, bárki hisz benne bárki nem.
Azért kell vigyázni a jósokkal, mert épp ez a lényeg, ők is a vonzást használják fel!Tehát amikor valakinek jósolnak, akkor kezdik el a annak az embernek az életét teremteni,és te a sajátodat!Mivel tegyük fel ha azt mondja neked, hogy egy közeli hozzátartozód meg fog halni a közeljövőben, akkor nyilván megijedsz,és lepreg a szemed előtt egy személy ahogy meghal,akire gondolsz, és félelem járná át a szived ugye???Hát ezzel fogod te kérlek szépen bevonzani!Ez a lényeg cimbora!Gyakorlatilag megteremti a jövődet, azzal amit mond neked és te amikor elhiszed, akkor fogja az agyad a jós szavai hallatán beindítani azt a negatív vagy akár pozitív gondolatot rezonáltatni a szivedben, és ezzel beindítod a vonzás törvényét, mert lényed minde egyes részével úgy fogsz érezni majd mint amit a jós mondd, gyakorlatilag a jövőd megteremtését egy jósra bízod aki meg alkottatja veled a jövődet az által ahogy és amit beszél neked! Vigyázz!Ne menj jóshoz!!
Tehát a jövődet te alakítsd ne pedig egy olyan ember aki megkeserítheti az életed azzal hogy bebeszéli neked mi fog veled történni.Harcolj és ne engedd hogy a spiritizmus erősebb legyen mint a hited a kvantum fizikában!
Tehát szerintem pont engem kerestél aki megmagyarázza neked ezt, ez is a vonzás törvénye által lett, nem hiába tévedtem ide a kérdésedhez.Nincs olyan hogy előre meg van írva, ezt verd ki a fejedből, mivel ők fogják megteremtetni éppen te veled a te életed, a vonzás törvényével mert elhiszed és elképzeled akkor és úgy amit és ahogy mondja!Írj vissza ahogy ezt elolvastad.Köszönöm hogy segíthettem.Én is a vonzásban hiszek és semmi sem tántorítson el a hitedtől!Minden erre épül, minden az energiára épül!Minden a gondolataidra és érzéseid miatt van úgy ahogy!Irányítsd az életed.Nem kell tudnod a hogyan , hogy hogyan valósítsd meg az álmaidat, az az univerzum dolga!Te ne tudd a hogyant, megnyilvánul majd neked, és magadhoz vonzod a módját, és amikor meg jelenik a módja,és elindul benned az intuitív késztetés, cselekedj!
Tehát amit még hozzá fűznék, a Jósok ismerik a vonzás törvényét, tudják hogy az emberek vizualizálása fogja megteremteni a jövőjüket.Ha egy jós azt mondaná neked hogy nagy szerencse ér el az elkövetkezendő néhány hétben, nekem ne mondd hogy ne gondolnál pénzre, és mivel ezt egy jóstól hallottad, átérzed a gondolataidat amit a jós szavainak köszönhetően vizualizálsz.Hiszen miért ne lenne igaz,ha ezt egy jós mondja?Lehetetlennek tartod a beteljesülését?Nem, mivel bízol a jósban.Ezért, amit a jós "jósol" ,az meg is fog történni!Igen!meg fog! és érted már hogy miért? Vizualizálásod erősségének köszönhetően!Mert elhiszed amit vizualizálsz,átérzed amit vizualuzálsz,mert ezt épp egy jós mondta neked,és hiszel neki.Ezért be fog indulni az a folyamat ami az ember vizualizálása közben szokott, az univerzum átrendezi magát,és meglepődsz hogy mit szállít le neked!Hidd el tehát, hogy ha be is teljesül amit a jós mondd, az azzal magyarázható hogy szavai hihetősége megkérdőjelezhetetlenek számodra,mivel te azért mentél el hozzá hogy megmondja a jövődet,tehát kétejeid nincsenek szavahihetőségét illetően.Pedig hidd el hogy azt éppen te,és épen akkor teremted meg,akkor amikor éppen beszél hozzád,és azért mert azt amit mondd el is képzeled!A vonzás törvénye a vizualizáláson,átérzésen múlik, amikor a gondolat,rezonál a szívedben!Másképp nem működik.Tehát a jósokról röviden ennyi.Ez elég lojális érv volt szerintem.
Azt vonzod magadhoz, amire gondolsz.Pénzt akarsz?Menyit? gondolj rá,vizualizáld el magadnak,hidd el hogy jár neked,hidd el hogy megérdemled.Mondj amit akarsz!A lényeg hogy higyj benne!Csak ennyit kell tenned!
A legtöbbe adósságtól szabadulnának,ettől örökké adósok maradnak,mivel azt mondogatják egyfolytában,nem akarok adós lenni...!Azt mondják, nem így akarják!Nem számít hogy akarják vagy nem akarják, mivel ha adósságra gondolnak,tehát ezt látják képzeletben, az adósságukat, akkor azt vonzzák.
Ha a hiányra és a kevésre koncentrálunk,arra ami nincsen, ha arról beszélünk a családdal meg a barátokkal, azt mondogatjuk a gyerekeknek, hogy nincs elég pénz,nincs rá pénz, nem vehetjük meg...akkor mi történik?sosem lesz rá elég pénzünk,mert még jobban vonzzuk hogy ne legyen.
Ha bőségben akarunk élni,ha jólétre vágyunk, akkor arra koncentráljunk, a jólétre kell összpontosítani!
Amikor a fantáziánkat ténnyé változtatjuk tehát ha elértük amit be akartunk vonzani, akkor már mégnagyobb dolgokról is fantáziálhatunk.Ez kérlek szépen az alkotás törvénye!Remélem felnyílt a szemed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!