Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ki ismeri a Titok c. Könyvet...

Ki ismeri a Titok c. Könyvet v filmet? Használta e már? Vélemények?

Figyelt kérdés
Én több kis dologban használtam már és egy komolyabb dologban (egyszemély) is. :) és működött! Van itt olyan aki hasonlóképp van ezzel? Ha van arra gondoltam csinálhatnánk egy csoportot és ott megvitatnánk a dolgokat ilyesmi...újabb és újabb emberekkel bővülve...való igaz h én már rég láttam a videot és a könyvet de újra felelevenítem a dolgokat..szóval ki lenne benne a csopba? :)

2013. okt. 11. 23:24
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
39- es vagyok. Akkor leírom röviden a hirtelen jött pozitívumot: exemmel az utóbbi időben nem sokat beszéltünk, de kiírtam a kommentemet tegnap, elkezdtem őt vonzani, leírni milyen hálás vagyok, hogy szeret stb. 4 órával később írt egy üzenetet, hogy eszébe jutottam egy képről és még becézett is :) Ez nem lehet véletlen, hogy pont akkor, amikor vonzani kezdem Őt. :)
2015. nov. 9. 11:28
 42/54 anonim válasza:
Jo, akkor elmeselek megegy peldat. Az exemmel azert szakitottunk, mert borzalmasan viselkedtem... Azert viselkedtem borzalmasan, mert azt gondoltam megcsal...Az errol szolo, negativ gondolkodasom kivetitodott a tetteimre. Undok lettem es feltekeny... A helyi bolti elado csajra is azt hittem, hogy a szeretoje :D Ok, ez mar beteges, de nem ez a lenyeg... Nyilvan vege lett.. Ettol feltem mindig is. Igen! Ha ugy nezzuk " bevonzottam" :D Az igazsag az, hogy nem a gondolataidnak van teremto ereje, hanem a gondolataid altal veghezvitt TETTEIDNEK!!!!!! Ez a konyv szelhamossag... Nyilvan van alapja, de tuloz es enyhen misztikus modon abrazolja az egyebkent is nyilvanvalot, azt a dolgot, amit eddig us mindenki tudott... Annyi hazugsag van a konyben, hogy azt allitja, hogy kifejezetten csak a gondolataid a teremto erejuek! Ez hazugsag!!! A gondolataid tettekre kenyszeritenek es ezaltal valtoznak negativ, illetve pozitiv iranyba a dolgok, az ember elete... Az elozo hozzaszolonak pedig, csak annyit mondanék, hogy egyaltalan nem meglepo, hogy rad irt, ugyanis te magad is leirtad, hogy keveset szoktatok beszelni, TEHAT szoktatok, csak mar nem surun... Az lenne a kemeny, ha nem veszeltetek volna 3 eve es ugy irna rad, mikozben elozo nap vonzogattad... Mindegy is, en itt befejeztem...
2015. nov. 9. 16:38
 43/54 anonim ***** válasza:
Tegnap volt egy vitánk és azt hittem nem keres többet. Úgy tűnt elege van. És igen, hetek óta nem volt se becézgetés, se semmi. Biztos vagyok benne, hogy mivel vannak még érzések benne irántam, így bevonzottam azt az sms- t!!!!
2015. nov. 9. 17:06
 44/54 anonim ***** válasza:

Minden az èletről szól, bár ez a szó sokak számára torz jelentèst hordoz. Vannak akik soha nem teszik fel a kèrdèst maguknak, hogy azont túl amit tudnak a világról, ès az emberekről, valójában mi ez az egèsz?

Mièrt vagyunk itt, ès mit teszünk folyamatosan? Ez a vakfolt amit általában nem veszünk figyelembe, ès aminek felfedezèsèvel minden megfordítható, átformálható. Ez az állandó tevèkenysègünk, az èrtèkelès.

Sokan különbsèget tesznek önmaguk ès a világ között. Ennek mellèkhatása, hogy nem vesznek èszre egy kulcsfontosságú tulajdonságot. Az egyensúlyt. Minden mindennel egyensúlyban lètezik. Minden egyensúlyra törekszik. Amikor az egyensúly felborul, ellensúlyozódik. Ha több kerül a mèrleg egyik felère, akkor másik felère is. Ha a mèrleg egyik felèről, leveszünk le fog esni valalami a másik felèről is. Ez a fő tulajdonsága az èletünknek. A mèrleg egyik fele a bensőnk, a gondolatok ès èrzelmek. A másik fele a világ. Az egèsz világ, nem csak a ház ahol lakunk, vagy a város ahol mindennap tevèkenykedünk.

A "tegyèl úgy mintha" vagy másnèven a "vonzás" ezèrt működik.

A gondolatokkal megpakolod a szíved világát, ès ellensúlyozza a világ. Mert a kettő világ egy ès ugyanaz.

2016. szept. 3. 11:24
 45/54 A kérdező kommentje:

#44-es!

Tökéletes megfogalmazás és gondolatok! EZ ÍGY VAN!!!

((Nagyon jó lenne ha 7.470.000 emberből így látná és lennének hasonló tapasztalatai legalább 7.000.000 embernek! Az is jólenne ha az összes, egész más lenne itt a földön! Egy magasabb létezés venné kezdetét végre elnyomás nélkül harmóniában mindent szinten... :) Másokkal harmóniában és nem csak földiekkel akár! :) ))

2016. dec. 18. 16:07
 46/54 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
2016. dec. 18. 22:08
 47/54 A kérdező kommentje:
Elnézést a 000 lemaradt --> 7.740.000.000 és 7.000.000.000 *
2016. dec. 19. 18:47
 48/54 anonim ***** válasza:
Már 7.000.000 is nagy lèpès lenne ;)
2016. dec. 19. 22:48
 49/54 anonim ***** válasza:
Igazi láncreakció :D
2016. dec. 19. 22:48
 50/54 anonim válasza:
44es teljesen korrekt megfogalmazás. Csak azt kell megtanulni sok embernek ,hogyan irányítsa a gondolatait ami ugye nem kis feladat. Sötét szoba teljes csendben vagy lágy zene a nappaliban? Nem is tudom van-e jó technika rá...
2016. dec. 31. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!