Ki ismeri a Titok c. Könyvet v filmet? Használta e már? Vélemények?
A kvantumfizika egyértelműen igazolja a Titok c. filmen alapuló bevonzást.
Mi elképzeljük hogyan akarjuk a jövőt, az univerzum pedig ránkhangolódik és létrehozza ezt.
Én használtam már a Titok c. könyvet! Sikeresen!
Billegett az asztal, erőssen gondoltam rá, hogy stabil, alátettem a könyvet és bevonzottam, hogy most már nem billeg.
"A kvantumfizika egyértelműen igazolja a Titok c. filmen alapuló bevonzást."
Na még egy kvantumfizikus...
Kedves kérdező.Ne foglalkozz azokkal az emberekkel akik csak gúnyolódnak, igen megnyugtatlak hogy működik,tudatosan teremtek most már, csak az a baj hogy az emberek kis hitűek,és gyakorlatilag kiviccelik a dolgot.Igen, a kvantum fizikáról van szó ami egy olyan törvényt vetít,mint a gravitáció.A gravitációról tudjuk,ha felemelünk egy tárgyat és elengedjük, akkor érvényesülni fog azaz leesik az a tárgy.A vonzás törvénye akkor is működik ha hisz benne az ember,és akkor is ha nem, szóval ne foglalkozz olyan emberekkel akik hülyeségnek tartják.Ez nem tartozik egyetlen egy hitvalláshoz sem ,sem pedig spiritizmushoz.Ez természetesen fizika.
Történtek velem is olyan dolgok,hogy megállt bennem az ütő is, egyszerűen hihetetlen.
Először is... mindig mondogatta tesóm hogy nézzem már meg ezt a titok című filmet, győzködött hogy nem fogom megbánni, irtó érdekes.De úgymond leszrtam...és ebből többször is összevesztem vele, hogy hagyjon már békén majd megnézem ha lesz időm és kedvem...
Egyszer eljött ez a pillanat is ugye, és amikor megnéztem, sosem gondoltam volna hogy ez működteti az egész életet.Hihetetlenül elkezdett foglalkoztatni a dolog, és megnéztem kb 13 szor a filmet annyira tetszett.Tudod...az a baj hogy akik meg is nézik, sokan bólogatnak hogy igen ez igaz, meg hogy ez qrva jó, de aztán ahogy alszanak rá egyet, már nem is emlékeznek rá és nem is foglalkoztatja őket az hogy kipróbálják.
Én azonban kipróbáltam és amikor megtörténtek velem a dolgok, szégyen nem szégyen könnyeztem, és csak felnéztem az égre, azt mondván...köszönöm mr. univerzum :D hihetetlen boldogságot éreztem.Egyszerűen minden szerencse elért.
Elmesélem ha akarod itt.Amíg nem próbáltam ki, kételkedtem ebben...mert gondoltam hogy ez a dokumentum film is csak a pénzről szól, a reklámról, de ez a film, egy csoda az ember életében.Működik!!!ismétlem működik a vonzás!Elmesélem mik történtek velem ha érdekel valakit :) De egy jó tanács, ne bizonygasd senkinek élőben hogy de működik,de működik, mert ez meg ez történt veled...egyszerűen azt fogják hinni hogy be vagy kattanva,és a hátad mögött fognak gúnyolni.Na majd írsz.Csövi
Na, egy Titok és Vonzológiai Egyemegi Docens szavait olvashattuk az imént. Ha ő mondja, akkor szinte biztos, hogy mi, akik nem vagyunk hiszékenyek csak kishitűek vagyunk és a titok vonzás márpedig működik! Ezzel végérvényesen el van döntve a vita. A Titok működik. A Vonzás is.
Erről beszélek :) felesleges bizonygatni, a hited a legfontosabb.Az ilyenek azok, akik nem tudják és nem is akarják működtetni, mert nem hiszik el hogy amit gondolnak, az megvalósul.De ha kipróbálnák,szájukat tátva győződnének meg róla hogy igen is működik.Én voltam e téren a leghitetlenebb ember, és lám...minden megtörtént amit csak elképzeltem és rávizualizáltam.
Falra hányt borsó azoknak akik kinevetik az ilyet.De bármikor be tudnám nekik is bizonyítani hogy működik.
Hát figyelj,én leírom itt, mert nem titok.Még megjegyezném azt,hogyha valamit nagyon utálok,hát az a hazugság,hazudozás, rühellem, tehát senki se feltételezze rólam hogy hazudok.Na akkor hol is kezdjem, nézd:
Történt egyszer, azután hogy megnéztem a titkot, és ugye meg is értettem, hogy fejembe vettem hogy készítek egy titok füzetet.Ez egy vastag spirál füzet, sima lapos.Kidíszítettem a külsejét a vonzás törvénye-, titok című filmben szereplő,tanító emberek fényképével.Továbbá vonzás törvényével kapcsolatos idézetekkel díszítettem.ÉS akkor, bele ragasztgattam közeped méretű képeket amit színesen kinyomtattam, azokat a dolgokat ragasztottam bele, amelyeket elszerettem volna érni,mint ugye a filmben.Egy próbát gondoltam megér.Vannak olyan dolgok amik még nem teljesültek ugyan de sok beteljesedett.Például lerajzoltam kipróbálásképpen először is anyósomat ahogy mosogat és véletlenül kicsúszik az egyik tányér a kezéből, és összetörik.Képzeld el, rávizualizáltam körülbelül 4szer egymás után, a fejemben éppen az zajlott le,ahogy jön menyasszonyom oda hozzám nevetve kimeresztett szemekkel hogy "kicsim,anya képzeld tényleg összetörte a tányért!!" és azt is elképzeltem ahogy én ezen kiakadok,és átéreztem testem minden porcikájával hogy igen is ott vagyok és ez éppen történik!annyira de annyira beleéltem magam mintha tényleg akkor történne éppen, na és akkor...vizualizáltam még olyat hogy mellé ahogyan látom hogy kicsúszik a kezéből és összetöri, átéreztem, tehát ezeket a különféle szemszögből történő tányérösszetöréseket elvizualizáltam magamnak 4szer, és menyasszonyom is ezt tette.Tudod,ez egyik éjjel volt hogy ezt megbeszéltük,de csak azért hogy bebizonyítsuk magunknak is hogy igen is működik,Ez szeptember 11.-én történt hogy éjszaka ezzel ökörködtünk, nevettünk sokat és izgatottan vártuk hogy mi lesz az elkövetkezendő napokban.Eltelt egy hét semmi...eltelt 2hét semmi... eltelt 3 hét semmi... és akkor gondoltuk,áhh ez azért durva lenne tényleg hogy lerajzoltam ahogy összetöri a tányért,meg rávizualizáltunk és ez megtörténhet, ez badarság, tehát már nem is vártuk hogy megtörténjen, gondoltuk,valamit elrontottunk,vagy nem jól koncentráltunk...eltelt a negyedik hét és barátnőm jön velem szembe nevetve,kimeresztett szemekkel hogy "kicsim képzeld anya összetörte a tányért!!!".....és akkor meg állt az idő és a tér, és csak néztem ki a fejemből, és elkezdtem könnyezni... majdnem térdre rogytam...el tudod képzelni,hogy milyen érzés volt? Ez elmondhatatlan...pedig gyanítottam hogy ez az egész hülyeség, hogy valamire rávizualizálunk és megtörténik,ez badarság...DE TESSÉK.És mikor történt? képzeld szeptember 11.én rajzoltam ezt le, és október 11.én következett be az esti órákban.Majdnem megállt a szivem amikor a dátumot megnéztem a rajzon!Na például ez volt az egyik ami megtörtént.
Történt egyszer olyan is hogy ...ez is kb 3-4 hete, hogy a titok füzetembe ezt írtam bele: "Folyamatosan nyerni fogok egy héten keresztül a szerencsjáték zrt.-nél csinos kis összegeket.Elképzeltem az érzést,hogy milyen örömöt éreznék,átéreztem, vizualizáltam ezt is magamnak miközben írtam.De nagyon fontos hogy ne görcsöljünk rá erre sem, lazán kell és koncentrálva picit.Az elkövetkezendő néhány napban direkt bementem sorsjegyezni a lottózóba , puttózni stb, de nem nyertem semmit...azonban a rákövetkezendő héten, keddi napon bementem újra sorsjegyezni, vettem egy buksza nevezetű sorsjegyet, nyertem rajta 5000 forintot, gondoltam szerencsém volt és ennyi..örültem neki.Aztán vettem mellé két kaparóst, egy kávészünetet és egy Black Jack-et...egyiken 500 forint, a másikon 200 forint.Röhögtünk egyet párommal és pénzzel távoztunk.Másnap reggel mentem dolgozni,gondoltam újra veszek BUKSZÁT ... vettem is és a munkahelymen lekapartam gyorsan, nyertem vele 2000 forintot.Aztán hazafele menet kikértem a 2000ret és az egyiket beforgattam újra,tehát kértem egy másikat.A másik bukszával 6000 forintot nyertem, mondom ez már nekem teljesen hihetetlen, mondom áhh ilyen nincs...és nagyon örültem.Harmadnap reggel a számlámra jött 15000 forint, régi munkahelyemről,ahonnan már nem is járt volna egy fitying sem, kiakadtam, és ugyan ezen a napon, BUKSZÁVAL újra nyertem 3000 forintot.Negyedik nap, bele vettem a fejembe egy hülyeséget, tudod mit képzeltem el? hogy rézből kellene pénzt csinálni (természetesen nem cigánykodásra gondolok), például nem használt számítógépekből és TV-kből amik ki vannak dobva, ki kellene szedni a trafókat stb mint ugye az Iskolai vasgyűjtésnél is,hogy a gyerekek bejárják a községet.Ötödik nap,munkából hazafelé újra, képzeld félre álltam az autóval a kövesút szélén egy erdősor mellett mert pisilnem kellett,bevánszorogtam néhány méterre, és egy nagyon régi külsőleg acélozott rozsdás ezer éves kábelt láttam meg, rászáradva a sár meg minden, kb egy 30 méteres darab volt, de körülbelül ott heverhetett 15 éve...korrodált volt,acéllal burkolva stb..volt azon minden hülyeség,megnéztem a közepét a kábelnek milyen kábel, lám,réz volt...dőltem a röhögéstől... 75kilónyi lehetett,összsúlyával, és a méhtelepen átvették mindenestől, a réz kb 25 kilónyi lehetett belőle.Kérdezte a méhtelepes, 20.000? mondom legyen,és 20.000 forinttal gazdagabb lettem.
Folyamatosan megtörtént velem minden és minden amit csak eltudtam képzelni.Mivel amikor vizualizálsz, olyan rezgéseket bocsájtasz ki hogy az univerzum segítségével a párhuzamost visszavonz magadhoz.Tehát a gondolataid a jövőd képkockái,és csak te döntöt el mit akarsz az élettől.
Amikor először vizualizáltam 10 percet a szobámba és kijöttem, nagyon jó közérzettel ugye, csak azt láttam hogy a viszonylag sűrűn vitatkozós fajta családunkban, mindenki röhög,hülyéskedik, kacagnak,valami miatt :D jó közérzetűek voltak, odakint ahogy mentem ki a kapun, a keresztlányom és rengeteg kisgyerkőc,jöttek oda hozzám,hogy megszeretnének ölelni,mindet meg kellett ölelnem!Egyszerűen csak felnéztem az égre és tudtam,hogy a vonzás miatt van.Ha jó a közérzeted,és boldog vagy, az univerzum még többet ad belőle!Az emberek körülötted boldogak és mosolyogva vagy akár mosoly nélkül de köszönnek rád, még olyanok is akikkel életedben sem beszéltél.Rengeteg olyan ember köszönt rám boldogan akikről nem is hittem volna,persze viszonoztam a köszönést.Mindig legyél boldog,oldott,laza, nem felmérgelni magad semmin,és az egész napod olyan lesz!De megjegyzem nem könnyű mindig ezt fenntartani.
Megsúgom, hogy már körülbelül 2 hete hogy nem vizualizálok, nem gondolok sűrűn jó dolgokra, feszültebb vagyok, és rengeteg rossz történt velem...mert ugye a tudat alattim is negatív rezgéseket bocsájt,mert elustultam,ne érdekel nagyon semmi...lusta vagyok mostanában, pénzem sincs úgy,mert egyszerűen nem veszem a fáradtságot arra hogy folytassam.De mától elhatároztam,újra megnézem a titkot ösztönzés képpen,és újra elkezdek teremteni.Ami legjobban kiakasztott az a tányér összetörés.Sokkolt.Na hát leírtam egy jó pár élményt neked, tudnék még mondani de már a kezem lezsibbadt.Majd írj,csao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!