Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollban/vonzás tv....

Agykontrollban/vonzás tv. -ében jártas embereket keresek?

Figyelt kérdés

A kérdéseim hosszabbak s valószínű sok szkeptikus választ kapnék...olyan emberek véleménye érdekel akik sikeresen alkalmazzák az agykontrollt vagy a vonzás tv.-ét.

Köszönöm szépen előre is :)

2013. júl. 7. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
van rendszeresen agykontroll klub a nagyobb városokban. keresd fel az agykontroll weboldalát és onnan tájékozódj
2013. júl. 7. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) amúgy te is agykontrollos vagy ?:)
2013. júl. 7. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
én jártas vagyok a tv-kbe ^^ :D
2013. júl. 8. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Mostanaban (evekben merve) keves idöt tudok ilyenekre forditani, de amint tudok, szivesen valaszolok a kerdeseidre, ha megkeresel. Mondhatni "jartas" vagyok az agykontrollban.

A vonzas törvenye pedig egy termeszeti törvenyszerüseg, sztem, nem modszer. (Ahogy pl. a gravitacio, magnesesseg, Archimedes törvenye is.)

A vonzas törvenye kifejezessel ihletö es azt hirdetö "szakertö" megfogalmazasaban:

"A Vonzás Törvénye soha nem segít ki a bajból. Amit tesz, az annyi, hogy felnagyítja, és tapasztalatod körébe vonzza a domináns gondolataidnak/érzéseidnek megfelelő körülményeket. Mivel mindenható Univerzális Törvényről beszélünk, ezért mindig következetes, nincsenek kivételezettjei és nem is szúr ki soha senkivel - mindenkinél ugyanúgy működik. Egy állandó természeti erő ez." - Abraham-Hicks

2013. dec. 27. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!