Nektek bevált a vonzás törvénye? Milyen csodás élményetek volt vele?
Mit gondolok? A vonzas törvenye egy letezö termeszeti törvenyszerüseg, mint pl a gravitacio is, es nem egy "modszer", igy nem is keverendö mas modszerekkel.
Plane nem vezet csodas elmenyekhez vagy orgazmushoz. :D
Azt gondolom, a Titokbol megismerö "okosok" keverik a szezont a fazonnal, gyorsan es felületesen elolvasva mas könyveket, modszereket nem ismerve okoskodnak, azert van ilyen nagy köd ezen az oldalon.
A vonzas törvenye kifejezessel ihletö es azt hirdetö "szakertö" sztem jol megfogalmazta:
"A Vonzás Törvénye soha nem segít ki a bajból. Amit tesz, az annyi, hogy felnagyítja, és tapasztalatod körébe vonzza a domináns gondolataidnak/érzéseidnek megfelelő körülményeket. Mivel mindenható Univerzális Törvényről beszélünk, ezért mindig következetes, nincsenek kivételezettjei és nem is szúr ki soha senkivel - mindenkinél ugyanúgy működik. Egy állandó természeti erő ez." - Abraham-Hicks
Én csak mostanában láttam a filmet, eddig nem tudatosan csináltam, de már akkor is bevált.
Nemrég történt, hogy azon gondolkodtam, milyen jó lenne már végre egy saját ló, mert már majdnem 7 éve lovagolok és úgy érzem, hogy már vagyok azon a szinten, hogy kezelni tudjam a helyzeteket. Tudtam, hogy anyáék úgyis nemet mondanának, de attól függetlenül mégsem tudtam szabadulni a gondolattól, állandóan ez járt a fejemben. Többször elképzeltem, hogy milyen lenne, ha mégis megtörténne. Na most, a következő hétvégén a lovarda tulajdonosa felajánlotta nekem, hogy odaadja nekünk a kedvenc lovamat ingyen (mert rajtam kívül senki más nem nagyon lovagolta), ha élete végéig abban a lovardában tartom . Akkor is amikor mondta, pont lovagoltam és hát komolyan majdnem lefordultam a nyeregből. Nem akartam elhinni, hogy ez valóban a valóság és hogy lehetséges. De mostmár tudom, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!